Cazare Tulcea

 
  Pensiunea Delta Marina este situata pe malul miniportului pentru ambarcatiuni de agrement de la Sfantu Gheorghe, cu vederea spre Dunare, beneficiind de o priveliste incantatoare. Complexul “Delta Marina” este situat pe malul miniportului pent..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 35 persoane
 
  Esplanada... hotelul tau de la portile Deltei! Esplanada este un hotel de 4 stele construit in anul 2007, in Tulcea , poarta de intrare spre Delta Dunarii. Amplasat pe malul Dunarii, pune la dispozitia clientilor 4 apartamente si 100 camere spatio..
104  Camere | Capacitate maxima cazare 208 persoane
 
  Pensiunea Nicol este localizata in orasul Tulcea,pe strada pricipala,ce traverseaza orasul de la est la vest:str.Isaccei nr.56-reper colt cu str.Taberei.Pensiunea e amenajata in cladire cu 2 etaje.iar la parter functioneaza un magazin tip supermarke..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 38 persoane
 
  Pensiunea-Ramona-Tulcea, va ofera cazare in 10 de camere moderne si 45 de locuri in camere single, incepind de la 50- 60 lei camera single ,80.00-100.00 lei pe noapte in camera duble si matrimoniale si 100-120 lei camera tripla , foarte bine aerisite..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 44 persoane
 
  Pensiunea Akropolis, situata in centru, la doar 100m de faleza, langa Piata Veche, ofera cazare in Tulcea intr-un mediu ambiant deosebit. Aproape de atractia principala a zonei, Delta Dunarii, aceasta pensiune pune la dispozitia oaspetilor tot confor..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
   Hotelul Egreta este unul din primele hoteluri renovate la standardele de calitate Unita Turism. Amplasamentul si dotarile de 3 stele, recomanda Hotelul Egreta atat pentru turism si excursii in Delta Dunarii, cat si pentru organizarea de evenime..
89  Camere | Capacitate maxima cazare 182 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.