Cazare Vama Veche

 
  Pentru cei care isi doresc un loc de relaxare, distracție si ambianta, in care grijile sunt lăsate deoparte si timpul se oprește in loc cat e vara de lunga, va așteptam in Vama Veche, la Camping Sophia. Acesta este alcatuit din 11 casute modulare..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
  SeaStar HOSTEL 3 * este cel mai nou hotel din Vama Veche, care a fost inaugurat o dată cu deschiderea sezonului estival 2011, fiind unul dintre cele mai confortabile şi primitoare din staţiune. Conditiile de cazare excelente, serviciile de calitat..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 44 persoane
 
  Hotelul Laguna este unicul hotel din staţiunea Vama Veche cu o arhitectură originală de inspiraţie gaudiană, fiind construit în anul 2005. Este localizat in partea de sud a staţiunii Vama Veche, la numai 70 m de plaja, lângă restaurantul Cor..
48  Camere | Capacitate maxima cazare 102 persoane
 
  Hotel cu aspect rustic specific Vamei Vechi, situat pe soseaua principala la circa 200 metri de plaja. Located at just 200m away from the Black Sea, and close to all the party places in Vama Veche, PuNk rOck HoSteL is a nice & clean hostel always..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 62 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.