Cazare Sucevita

 
  In inima Bucovinei, in localitatea Sucevita, Pensiunea Montana, amplasata intr-o locatie mirifica la baza unui versant impadurit, va ofera cadrul, serviciile si sentimentul distinct de calitate necesare unui sejur pe deplin reusit. Arhitectura, cu o..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Unitatea noastra dispune de 3 corpuri de cazare C01 , C04 si C11, numar total de locuri de cazare de 44. C01 5 camere cu pat matrimonial si o suita de doua camere cu paturi matrimoniale C04 4 camere din care 2 cu pat matrimonial si 2 cu cate 2 pa..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 44 persoane
 
  Memory I este o pensiune catalogata la 3***, dispunand de 3 apartamente si 9 camere duble twin la etajul I al pensiunii, iar la parter se afla restaurantul avand o capacitate de 180 de locuri. Memory II este o pensiune catalogata la 4****, dispuna..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 51 persoane
 
  Chiar de cum pasesti in holul pensiunii noastre, te vei simti invaluit de caldura si ospitalitatea unei case bucovinene. Imbinand confortul cu eleganta si bunul gust, fiecare din cele noua camera va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a v..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Complexul Turistic Forest Ecvestru Park este un ansamblu format din pensiune, restaurant, herghelie si club sportiv. Complexul este situat in Sucevita la numai 200 metri pe partea stanga a DN17A mergand dinspre Radauti spre Campulung Moldovenesc. ..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 44 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.