Cazare Manastirea Humorului

 
  Hotelul Floare de Colț este alegerea perfectă pentru oricine caută șarm, liniște și natură. Situat în inima Bucovinei, vă așteaptăm să petreceți momente minunate înconjurați de natură și beneficiind de ospitalitate și servicii de ca..
27  Camere | Capacitate maxima cazare 67 persoane
 
  Pensiunea Elim este situata la 7 km fata de Gura Hunorului .Situata in inima padurii si inconjurata de un tinut al pensiunilor turistice(43 pensiuni) ELIM va ofera un loc unde aerul curat,apa de izvor si linistea paduri sunt ridicate la rang de virt..
11  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  Suntem onorați sã vã anunțãm disponibilitatea casei noastre de vacantã. Situatã la poalele obcinilor Bucovinei, vã poftim sã vã bucurati de linistea deplinã a pãdurii ( casa de vacantã este în mijlocul pãdurii, la 400 m de ultima loc..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  PENSIUNEA CASA CROITORU ESTE SITUATĂ ÎN INIMA BUCOVINEI, ÎN LOCALITATEA MĂNĂSTIREA HUMORULUI, JUDEŢUL SUCEAVA. ESTE SITUATĂ ÎNTR-UN LOC RETRAS, LA POALELE PĂDURII, LA DISTANŢĂ DE 4 KM DE ORAŞUL STAŢIUNE GURA HUMORULUI, LA KM DE VORONEŢ..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Pensiunea Dulce Bucovina va asteapta cu drag in inima muntilor si leaganul traditiilor pentru o vacanta de neuitat. Cu o capacitate de 8 camere, respectiv 16 locuri, pensiunea "Dulce Bucovina" iti ofera toate serviciile, conditiile si confortul u..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Preturi mici, confort maxim! Camere duble si triple spatioase, gradina cu foisor... Mancare taraneasca... Aer curat si relaxare.....
7  Camere | Capacitate maxima cazare 17 persoane
 
  **Super oferta**Apartament 2 camere,cu baie si bucatarie proprie la numai 90lei/noapte**Va asteptam cu drag in bucovina...
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  Pensiune si restaurant cu specific bucovinean. Ideal loc de odihna si de plecare spre obiective turistice din zona. ..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30+ persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.