Cazare Manastirea Humorului 2019

 
  Pensiunea Elim este situata la 7 km fata de Gura Hunorului .Situata in inima padurii si inconjurata de un tinut al pensiunilor turistice(43 pensiuni) ELIM va ofera un loc unde aerul curat,apa de izvo..
11  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  Suntem onorați sã vã anunțãm disponibilitatea casei noastre de vacantã. Situatã la poalele obcinilor Bucovinei, vã poftim sã vã bucurati de linistea deplinã a pãdurii ( casa de vacantã ..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  PENSIUNEA CASA CROITORU ESTE SITUATĂ ÎN INIMA BUCOVINEI, ÎN LOCALITATEA MĂNĂSTIREA HUMORULUI, JUDEŢUL SUCEAVA. ESTE SITUATĂ ÎNTR-UN LOC RETRAS, LA POALELE PĂDURII, LA DISTANŢĂ DE 4 KM DE OR..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Pensiunea Dulce Bucovina va asteapta cu drag in inima muntilor si leaganul traditiilor pentru o vacanta de neuitat. Cu o capacitate de 8 camere, respectiv 16 locuri, pensiunea "Dulce Bucovina" iti..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Preturi mici, confort maxim! Camere duble si triple spatioase, gradina cu foisor... Mancare taraneasca... Aer curat si relaxare.....
7  Camere | Capacitate maxima cazare 17 persoane
 
  **Super oferta**Apartament 2 camere,cu baie si bucatarie proprie la numai 90lei/noapte**Va asteptam cu drag in bucovina...
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  Pensiune si restaurant cu specific bucovinean. Ideal loc de odihna si de plecare spre obiective turistice din zona. ..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30+ persoane
Partener Booking.com Booking.com
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.