Pensiunea ELIM Manastirea Humorului

Pensiunea Elim este situata la 7 km fata de Gura Hunorului .Situata in inima padurii si inconjurata de un tinut al pensiunilor turistice(43 pensiuni) ELIM va ofera un loc unde aerul curat,apa de izvor si linistea paduri sunt ridicate la rang de virtute.La Elim ...noi facem tot posibilul sa plecati cu bateriile incarcate si cu certitudinea ca o sa mai reveniti!Printre activitati amintim doar cateva -carnavalul,paintball,tiroliana,stana turistica,pescuit,ciclism,echitatie,rally jeep pt copii.Pentru o imagine de ansamblu vizualizati site-ul info 3d.ro.Ca si obiectiva turistice aflate in zona amintim M Humor ,M Voronet,Parcul Arinis,Salina Cacica..

Facilitati cazare Pensiunea ELIM

✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.