Cazare Arad

 
  Cazare la cele mai mici tarife din Arad la conditii de 3 stele. Pensiune Roua are o experienta de 15 ani in domeniul turismului.Dupa o noapte de odihna la Pensiune Roua dimineata va asteapta un mic dejun bogat. Pensiune Roua este situata in Munici..
40  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
 
  PENSIUNEA ETAP (Pensiune în Arad) este situata în Arad pe soseaua de Centura Zona Vestica, cartierul Gai, din Arad spre Punctul de Frontiera Vama Nadlac si Vama Turnu spre Ungaria, in apropierea Manastirii Gai, langa statia de autobuz,la 800m fata ..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 32 persoane
 
  Situata in Micalaca, situata la 5 minute de centru, 15 camere dotate cu: Baie- cabina de dus,wc,chiuveta, oglinda,uscator de par Camera-1,2 sau 3 paturi,birou,dulap, aer coditionat, minibar,TV,Internet Wireless , balcon Restaurant- capacitate 45-..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Apartamentele sunt situate in complexul rezidential Ared,la doar 5 min. de mers cu masina de centrul orasului,de centrul expozitional ExpoArad,precum si la distanta scurta fata de principale atractii ale zonei. Amenajate modern,cu mobiler nou,utilat..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Hotel Queen dispune de 20 camere,7 single si 3 triple,1 camera cu patru paturi si 9 camere duble,avand o capacitate maxima de 48 locuri de cazare.Dispunem de restaurant-bar-pizzerie de 36 de locuri si de o sala multifunctionala de 130 de locuri.Micu..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 48 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.