Cazare Craiova

 
  hotelu se afla pe drumul europeanE79 adica bucurest-timisora ,aprope de centru craiovei,linga AUCHAN,BAUMAX,KAUFLAND...
21  Camere | Capacitate maxima cazare 42 persoane
 
   Hotel Oltenia este amplasat, ideal, in apropierea Centrului Comercial Electroputere Mall, a Uzinei Ford, la doar 7 minute fata de centrul orasului si 5 minute de Aeroport. Bucurandu-se de o arhitectura moderna, hotelul are un design interior ce..
26  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  UN HOTEL DE 4 STELE CE DENOTĂ ELEGANŢĂ ŞI RAFINAMENT Hotelul Bavaria este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Craiova Situat aproape de centrul orasului, la 10 minute de gara din Craiova, asezarea hotelului favorizeaza atat intalnirile ..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 62 persoane
 
  Situat in apropiere de centrul orasului Craiova, Hotelul Andre’s, ofera spatii de cazare clasice si romantice, precum si dotari de ultima generatie. Oaspetii cazati la Hotelul Andre’s vor avea posibilitatea de a ajunge cu usurinta la Aeroportu..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Hotelul Casa David este situat chiar în centrul orașului Craiova. Acesta a fost deschis în anul 2008 și modernizat recent (în anul 2018). Confortul oaspeților a fost principiul care ne-a condus în renovarea și amenajarea camerelor. Culori..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Cazare pentru grupuri de muncitori in Craiova la preturi fara concurenta. Cazarea se face camere de 5,6,10,12 persoane. Bucatarie comuna ,baie comuna, sala de mese 20 locuri Televizor in fiecare camera. preturi incepand cu 7ron/noapte/persoana..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.