Cazare Bistrita

 
  Hotel Gomar Lux este o locatie optima pentru tranzit, calatorii de afaceri si relaxare, oferind cazare intr-o atmosfera eleganta si calda in acelasi timp, cu o capacitate de 38 de camere spatioase structurate pe 28 de camere double twin, 6 camere dou..
38  Camere | Capacitate maxima cazare 90 persoane
 
  Existam pe piata judetului Bistrita-Nasaud din anul 1991, pe parcursul carora am evoluat si ne-am extins din dorinta de a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri. Va asteptam la Hotel Ozana**** inaugurat in luna iunie 2011 (Certificat de c..
38  Camere | Capacitate maxima cazare 76 persoane
 
  Hotelul Decebal este ideal pentru turistii care cauta cazare in Bistrita intr-un hotel situat in zona centrala a municipiului Bistrita, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului sau pentru turistii care cauta un hotel in Bistrita ca ..
27  Camere | Capacitate maxima cazare 53 persoane
 
  Situata la intrarea in Bistrita pe drumul ce face legatura dintre Transilvania si Bucovina, pensiunea Saphir va ofera tot confortul si serviciile de care dumneavoastra aveti nevoie. Preturi: Camera single: 70 lei / noapte Camera dubla: 90 le..
24  Camere | Capacitate maxima cazare 79 persoane
 
  Motel Sheriff ***, situata la 3 km de centrul orasului, pe dn 17 care leaga Bistrita de Vatra Dornei, va ofera cazare in 31 de camere moderne, confortabile, cu o aura favorabila pentru relaxare si odihna. Capacitatea maxima a Motelului este de 80 de ..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
 
  Un loc care vorbeste de la sine, un loc cu multa caldura, multa vegetatie, ferit de zgomot si praf, amplasat la cateva min.de centrul Bistritei, inspre directia Vatra Dornei, un loc minunat , calitate, gust, performanta la preturi accesibile...cine..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.