Cazare Calimanesti

 
  Închiriem cabana Calimanesti Caciulata 11 locuri cazare in 4 camere 3 camere cu pat dublu si pat simplu. 1 camera open space cu canapea extensibilă Bucătărie complet utilata cu semineu functional. Sala de mese Curte mare 5000 m2. Parcare. Loc..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 11 persoane
 
  Situată în Călimănești, în județul Vâlcea Vila dispune de -5 camere fiecare cu baie proprie Deschisă în iulie 2019, standard înalt de confort. -2 camere dotate cu aparat de aer conditionat. -2 camere dotate cu pat dublu si pat simplu ..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 13 persoane
 
  Vila Crinilor reprezintă o locație de cazare și relaxare, având o piscina cu apa dulce incalzita la 28 GRADE. Vila este situată într-o zona linistită în stațiunea Calimănești - Căciulata pe DN 7 Rm. Valcea - Sibiu ( la 18 Km de Rm. Vâ..
19  Camere | Capacitate maxima cazare 36 persoane
 
   Hotelul Domnitei va ofera cazare in Calimanesti Cacioulata intr-o atmosfera calda si intima. Hotelul Domnitei 3* , situat in statiunea Calimanesti Caciulata, are o capacitate de 30 de locuri(15 camere twin) la care se adauga 18 locuri (9 camere twi..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.