Cazare Constanta

  1    2    »
 
  Apartament SIBELLA inchiriez 2-3 camere,decomandat conf 0,zona Faleza Nord,et 1,apartamentul dispune de 2 dormitoare matrimoniale,utilate cu tv,ctv,internet wierless,draperii in ambele dormitoare identice,cu pat dublu,in living canapea extensibila,mi..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Ofer spre închiriere apartament 2 camere, in regim hotelier, la 5 minute de mers pe jos de Satul de Vacanță și maxim 15 minute de mers pe jos de plajă și Aqua Magic. Apartamentul este mobilat și utilat complet: aer conditionat, frigider, cupto..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4-6 persoane
 
  Hai la mare ! Apartamentul Safir va asteapta sa va simtiti "ca acasa" ! Noi nu spunem ca suntem cei mai buni, dar suntem printr.e putinii care va oferim si solutii pentru petrecerea timpului liber. Organizam excursii in Delta Dunarii, putem sa va a..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Ofer in regim hotelier un apartament cu 2 camere situat la intraea in satul de vacanta , langa hotel oxford, la o distanta de 200 m de agua magic, ap este complet utilat , dispune de aer conditionat, wi_fi, .Apartamentul se afla in fata satului de va..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 5 persoane
 
  Villa Anticus se afla in zona istorica al orasului Constanta la 150m de Piata Ovidiu ,la 500m de Cazino,Portul Tomis ,Plaja Modern.In zona peninsulara unde sunt peste 50 de restaurante ,terase si majoritatea obiectivelor turistice si istorice.Locatia..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  Situată în centrul istoric al oraşului Constanţa, la 500 de metri de plaja cu nisip de la Marea Neagră, Vila Anticus oferă acces gratuit la internet WiFi în toate zonele. Piaţa Ovidiu este la doar 50 de metri, iar portul turistic Tomis se afl..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 28 persoane
 
  Inchiriez apartament regim hotelier in apropierea satului de vacanta.Apartamentul este mobilat utilat de lux parchet laminat termopan gresie faianta aer conditionat frigider aragaz cuptor cu microunde masina de spalat mini bar led ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 5 persoane
 
  Garsoniera Madalina poate reprezanta locul dumneavoastra de cazare. Locatia este situata in Constanta, in apropiere de Parcul Tabacariei si City Mall. Recent renovata, aceasta dispune de toate utilitatile necesare care sa va asigure un weekend sau..
1  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  vila este in constanta in vecinatatea delfinariului pe bulevardul mamaia este o cladire cu 4 etaje si are toate facilitatile bifate..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Inchiriez in regim hotelier apartament 2 camere ,dotari 3 stele,situat la 10 min de statiunea Mamaia..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Descriere Apartament 3 * Ofer spre inchiriere in regim hotelier apartament cu 2 camere, situat in zona Ciresica- Campus Universitatea Ovidius, la 5-10 minute de mers pe jos pana la Satul de Vacanta sau Aqua Magic, pe strada Capitan Dobrila Eugeniu,n..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.