Cazare Constanta 2019

  1    2    »
 
  Apartament 2 camere decomandat - in Tomis Nord - 3km de Mamaia - 20 min mers pe jos- 3minute cu masina – 10 minute cu maxi taxi 305 care se poate lua din apropiere - aproape de ajuns - intrarea din..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Apartament SIBELLA inchiriez 2-3 camere,decomandat conf 0,zona Faleza Nord,et 1,apartamentul dispune de 2 dormitoare matrimoniale,utilate cu tv,ctv,internet wierless,draperii in ambele dormitoare iden..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Ofer spre închiriere apartament 2 camere, in regim hotelier, la 5 minute de mers pe jos de Satul de Vacanță și maxim 15 minute de mers pe jos de plajă și Aqua Magic. Apartamentul este mobilat ș..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4-6 persoane
 
  Hai la mare ! Apartamentul Safir va asteapta sa va simtiti "ca acasa" ! Noi nu spunem ca suntem cei mai buni, dar suntem printr.e putinii care va oferim si solutii pentru petrecerea timpului liber. ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  - Inchiriere apartament la intrarea in statiunea Mamaia, Sat Vacanta, in regim hotelier, sezon estival 2018 - Dispune de 2 camere, curat, utilat, mobilat complet, aer conditionat, internet wi-fi , pr..
2  Camere |
 
  Aparament Satul de vacanta la 2 min de mers pe jos fata de plaja.Se afla vis-vis de Campus si Hotel Oxford. apartamentul are 2 camere decomadante, mobilat si utilat. Apartamentul este complet mobilat..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 5 persoane
 
  Inchiriez in regim hotelier un ap cu 2 camere decomandat, complet utilat, in zona satului de vacanta la intrarea in statiunea Mamaia.Ap este complet utilat, dispune de aer conditionat, wi-fi, ap se ga..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 5 persoane
 
  Ofer in regim hotelier un apartament cu 2 camere situat la intraea in satul de vacanta , langa hotel oxford, la o distanta de 200 m de agua magic, ap este complet utilat , dispune de aer conditionat, ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 5 persoane
 
  Villa Anticus se afla in zona istorica al orasului Constanta la 150m de Piata Ovidiu ,la 500m de Cazino,Portul Tomis ,Plaja Modern.In zona peninsulara unde sunt peste 50 de restaurante ,terase si majo..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  Inchiriez apartamente cu 2 camere la 2 min de mers pe jos de statiunea Mamaia. (Sat Vacanta) langa Hotel OXFORD si 5 min de mers pe jos de plaja. Utilitati: AER CONDITIONAT, LCD, cablu tv, INTERNET..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
  1    2    »
Partener Booking.com Booking.com
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.