Apartament regim hotelier Apartament 2 Camere Sat Vacanță Constanta

Ofer spre închiriere apartament 2 camere, in regim hotelier, la 5 minute de mers pe jos de Satul de Vacanță și maxim 15 minute de mers pe jos de plajă și Aqua Magic. Apartamentul este mobilat și utilat complet: aer conditionat, frigider, cuptor cu microunde, aragaz, wi-fi, 2 televizioare, masina de spalat, fier de călcat. În apropierea apartamentului se afla Parcul Tăbăcărie, City Park Mall, piața agroalimentară. Prețul între 200 - 250 lei / noapte apartamentul, funcție de numărul de persoane. Alte detalii in privat.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Apartament 2 Camere Sat Vacanță

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.