Cazare Bran 2019

  1    2    »
 
  Pensiunea oferta Doar servicii de cazare in 4 camere matrimoniale modern mobilate dotate cu baie proprie, tv, internet, apa calda permanent. In cadrul pensiunii aveti la dispoizitie living cu bucatari..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
 
  Situata pe frumoasa vale a Simonului, la intersectia traseelor turidtice spre Rezervatia Naturala Bucegi-Vf Omu, Schitul Bran-Valea Tisei sau Muchia Scortei, dar cu acces direct asfalt in parcarea int..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
   Innes Apartments este situata in Bran (Zona Valea Portii), Str.Ciubotea, la 2.5 km de Castelul Bran si la 1 km de partia de sky Zanoaga . Vila Innes Apartments, construita in anul 2015, pe trei..
11  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Casa Dalia va ofera cazare intr-o zona linistita cu peisaj frumos, avand vedere catre Muntii Bucegi si Muntele Bran Casa este amplasata in apropierea Castelului Bran,( aproximativ 10 minute de mers ..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  “ Oana Boutique “ " Oana Boutique ", este o locatie nou inaugurata care vă aşteaptă într-o atmosfera intimă şi cochetă, situata la doar 2 km de legendarul Castelul Bran, obiectiv..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Situată în stațiunea agroturistică Bran, sat Predeluț, într-un loc de o frumusețe pe care numai natura o poate avea, Pensiunea Sandra,care și-a deschis porțile în luna mai 2007, este o îmbi..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 11 persoane
 
  Locatia este situata la cca 5 km de Castel Bran , la o altitudine de 850 m , la poalele muntelui Magura ( masiv Piatra Craiului ). Se pot face excursii in diverse puncte de interes : Castel Bran , C..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  Hotelul Hillden Lodge & Restaurant clasificat 3 stele ofera spatii de cazare in 15 camere spatioase (camera single, camera dubla, apartamente standard si apartamente junior) care vor asigura tot confo..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Pe-un picior de plai, pe-o gura de rai! Asa am putea sa descriem zona in care am construit pensiunea Cetatea Carului. Noi, nu avem decat meritul ca am descoperit primii acest loc! Avand o ve..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 46 persoane
 
  Pensiunea Carpathia este situata in Bran, la circa 700 m de castelul Bran, in Predelut. Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita la poalele Magurii Branului, accesul auto facandu-se foarte usor ..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.