Hotel Hillden Lodge & Restaurant Bran

Hotelul Hillden Lodge & Restaurant clasificat 3 stele ofera spatii de cazare in 15 camere spatioase (camera single, camera dubla, apartamente standard si apartamente junior) care vor asigura tot confortul unei sederi placute si relaxante.

Restaurantul Hillden clasificat 3 stele, are un salon de fumatori de 28 locuri, un salon de nefumatori 12 locuri, precum si o terasa exterioara 40 locuri care functioneaza in perioada iunie - septembrie.

Complexul dispune de o sala de conferinte de 30 locuri dotata cu tot echipamentul necesar ce poate gazdui conferinte, seminarii, prezentari, workshop .TARIFE CAZARE:

- camera single 170.00 lei

- camera dubla 180.00 lei

- apartamentul junior 290.00 lei

- apartamentul standard 360.00 lei

Toate aceste preturi includ si micul dejun!

Avem tarife speciale pentru cazare cu demipensiune. Va rugam sa ne solicitati oferta!

Pentru informatii si rezervari va stam la dispozitie la urmatoarele numere de

telefon :

0741059061

0268/238600

Facilitati cazare Hotel Hillden Lodge & Restaurant

✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Poiana Brasov Poiana Brasov este una dintre cele mai mari si mai frumoase statiuni montane si se poate lauda cu cea mai lunga partie de schi din Romania, cu o lungime de aproximativ 5 kilometri, iar lungimea totala a partiilor este de 24,5 km. Primii schiori..
 
  Supranumit Orasul de sub Tampa, Brasov este un oras cu o istorie veche si cu o pozitionare deosebita. Aflat intre marile trecatori ale Carpatilor (Bran, Predeal, Oituz, Buzau) Brasovul devine inca in urma cu 700 de ani un punct de legatura intre Transilvania..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.