Cazare Oradea 2019

 
  Situat în Oradea,judetul Bihor,str.Transilvaniei nr.5,la o distantă de 150 metri de soseaua europeană E60(10 km de frontiera româno-ungară),vis a vis de noul spital privat Pelican si de noul spit..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 44 persoane
 
  Pensiunea noastra se afla intr-un cartier rezidential al Oradiei, in apropierea raului Crisul Repede care imparte orasul in doua. Este o casa primitoare , in care va asteptam cu drag! Am amenajat un s..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
 
  Situat in centrul orasului Oradea, cu o baza de cazare moderna dar cu un suflet vechi, hotelul iti pune la dispozitie 37 de camere si 2 apartamente la standarde de 4 stele. Construit intr-o maniera c..
39  Camere | Capacitate maxima cazare 78 persoane
 
  Vila este constructie noua situata central la 100m de Hotel International, linga padure, zona foarte linistita, are parcare proprie si camere de supravegheat.Vial Alma va ofera camere duble - cu patur..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 23 persoane
 
  Inchiriez casa in regim hotelier. Imobilul dispune de 100 mp si e compus din living foarte spatios, un dormitor cu un pat matrimonial mare, o baie si o bucatarie. Locatia dispune de garaj, spatiu verd..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 2+1 persoane
 
  Silver Hotel conference&spa se afla la 900 m de centrul orasului intr-o zona linistita,acesta ofera camere spatioase dotate cu sistem de aer conditionat si TV cu ecran plat,baie cu cada de dus sau..
31  Camere | Capacitate maxima cazare 66 persoane
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.