Hotel Corola Oradea

Hotel Corola face parte din categoria hotelurilor de 3 stele. Hotelul este amplasat într-o zonă liniștită - pe strada Meșteșugarilor, nr.110.

Poziționarea sa strategică - în partea de nord a Oradiei, între zona centrală a orașului și moderna șosea de centură, plasează locația în apropierea unor puncte majore de interes urbane precum Sala Sporturilor “Antonio Alexe”, diverse zone de agrement, dar și Aeroportul Internațional Oradea și granița României cu Ungaria. Hotelul se află într-un cartier în plină ascensiune atât din punct de vedere al spațiului destinat mediilor de afaceri, cât și al construcțiilor cu caracter rezidențial deosebit. În apropierea sa se regăsesc o serie de hypermagazine și alte structuri comerciale, iar accesul spre punctele principale ale orașului se realizează ușor datorită poziționării și legăturilor apropiate cu mijloacele de transport în comun (linia OTL - autobuze), sau a celor private - stație de Taxi.

Ca distanțe orientative, Hotel Corola se află la 3 km de aeroport, la 2 km de centrul orașului și la câteva sute de metri de șoseaua de legătură cu cel mai mare punct de frontieră al țării – vama Borș.

Vă mulțumim că ați ales Hotel Corola!

Încadrat în categoria hotelurilor de 3 stele, Hotel Corola pune la dispoziția clienților săi camere cu o arhitectură diferită, adresându-se unei game variate de cerințe. Personalul calificat vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu profesionalism, echipa Hotelului Corola respectând standardele hoteliere internaționale prin calificările sale, cunoștințele în domeniu, cunoștințe de limbi străine și de protocol, aspecte completate de amabilitate și promptitudine.

Principiile noastre sunt promptitudinea, eleganța și discreția. Astfel, putem transforma stilul în clasă.

Ca oaspete al Hotelului Corola, Oradea vă veți bucura de liniște și relaxare, fără a pierde însă contactul cu pulsul orașului și ritmul trepidant al afacerilor.

Facilitati cazare Hotel Corola

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Transport auto
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Baile Felix Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.