Oferte Cazare, Destinatii turistice 2021

Obiective Turistice Baile Felix
Obiective turistice Baile Felix

Statiunea balneoclimaterica Baile Felix este unica in Europa si printer putinele statiuni din Romania care stau la dispozitia turistilor tot timpul anului. Acest lucru se datoreaza in special apei termale care pe langa efectele curative ofera conditii perfecte pentru recreere si distractie. Apele termale care sa gasesc la Baile Felix sunt bogate in oligominerale si au efecte curative in boli reumatice, paralizii, afectiuni ginecologice si disfunctionalitati ale sistemului nervos, afectiuni endocrine.

Primele izvoare termale au fost folosite pentru vindecarea anumitor boli reumatice inca din anii 1400. Apa termala este naturala iar unele izvoare ajung la temperature de 48 – 50 de grade Celsius.

In statiunea Baile Felix exista doua stranduri cu apa termala naturala, iar unele hoteluri au piscine to pe baza de apa termala. Unele hoteluri au de asemenea programe si tratamente de recuperare ce au la baza utilizarea apelor termale.

In statiunea Baile Felix exista pensiuni si hoteluri modern astfel incat va puteti bucura de un sejur de neuitat in care puteti sa va bucurati de clipe de relaxare dar si tratamente specifice.

In apropiere se afla o padure ce asigura un aer curat si bogat in oxigen.

In zona puteti admira Lacul cu nuferi si lotusi si pestisori exotici, Strandul cu apa termala Apollo, Biserica cu Luna,

Prin reteaua de hoteluri, Baile Felix ofera 7000 de locuri de cazare, la care se adauga pensiunile private. Aproximativ 100.000 de persoane viziteaza anual statiunea, care se afla la doar 8 kilometri de municipiul Oradea.

Lacul cu nuferi

Lacul cu nuferi si lotusi din centrul statiunii este locul care in mod sigur este vizitat de toti turistii care ajung in Baile Felix. In bazinele cu apa termala a lacurilor artificiale, pe langa nuferi si lotusi exista si pesti exotici care ofera un plus de atractie locului.

Strandul Apollo

Strandul Apollo este deschis permanent, indiferent de anotimp sau sarbatori. Strandul Apollo dispune de bazine exterioare, un bazin acoperit si servicii de masaj si sauna. Strandul dispune de un bazin pentru inot cu apa termala. Accesul la bazinele exterioare se poate face din interiorul cladirii, oferind astfel conditii prielnice si pe timp de iarna.

Biserica cu Luna

Biserica cu Luna are un mecanism unic ce se deplaseaza dupa miscarea de rotatie a lunii in jurul pamantului acesta fiind unic in Europa.

In ceea ce priveste istoria si cultura locurilor, exista monumente si biserici de o importanta majora, pe care trecerea timpului si-a pus amprenta. Cateva dintre acestea sunt Capela de la Haieu, care dateaza din secolul al XIV-lea, cladirea Sanifarm, bisericile ortodoxe, Biserica Greco-Catolica din Felix si Biserica de lemn din Brusturi.

  • Zone turistice

  • Warning: mysqli_query() expects parameter 1 to be mysqli, null given in /home2/razi0024/hotero.ro/cautaDeskt.php on line 6

    Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home2/razi0024/hotero.ro/cautaDeskt.php on line 7

    Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home2/razi0024/hotero.ro/cautaDeskt.php on line 8
Abonați-vă la Oferte