Cazare Vatra Dornei

 
  Pensiunea Ruby'nN este situata in Vatra Dornei, accesul auto facandu-se pe soseaua de centura ce leaga Suceava de Piatra Neamt. Pensiunea este amplasata pe o suprafata de aproximativ 1000mp si este compusa din 10 camere duble, cu paturi matrimoni..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 23 persoane
 
  Cabana Pârâul Rece este situată la doar 5 km de Vatra Dornei, într-o zonă de un farmec aparte, aproape de pădure, dar cu toate dotarile necesare. Vă invităm să descoperiţi o zonă montană de un farmec aparte şi o cabană unică în pei..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  VATRA DORNEI în sine reprezintă un punct de atracţie turistică, fiind o renumită staţiune balneoclimaterică favorizată de aşezarea în cadrul montan al Carpaţilor Orientali, la întretăierea drumurilor spre renumitele provincii istorice: B..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 43 persoane
 
  Pensiunea, ofera comfort sporit si conditii bune de cazare celor care-i trec pragul. Odata cazati, veti descoperi ca pana in centrul orasului, sau pana in statiunea balneoclimaterica ati parcurs doar cateva minute. Puteti ajunge imediat la telescaunu..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Cabana se afla intr-o locatie de vis, in mijlocul naturii, departe de zgomotele si aglomerarile urbane si va ofera o belvedere panoramica asupra orasului de pe malurile Bistritei si Dornei. Personalul va pune la dispozitie calitate si discretie pe t..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 17 persoane
 
  Pensiunea se afla in statiunea Vatra-dornei intr-o zona linistita pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se odihneasca. Se afla in apropierea stadionului municipal la doar 10 minute de centru orasului si la 10 minute pana la telescaun. Pensiunea di..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Pensiunea VIODOR este situata an com Dorna Arini la iesirea din orasul Vatra Dornei pe DN 17b ce leaga orasul Vatra Dornei de jud Piatra Neamt ,antr-o zona linistita si anconjurata de peisaje mirifice de munte Pensiunea VIODOR este locul ideal pen..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Hotelul Dorna**** este situat în inima frumoasei staţiuni Vatra Dornei, la baza Pârtiei Parc ,chiar la intrarea în parcul stațiunii și dispune de 40 spaţii de cazare dotate modern, camere tip Standard sau Deluxe, apartamente Deluxe și Suite ..
40  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.