Cazare Vatra Dornei 2019

 
  Pensiunea Ruby'nN este situata in Vatra Dornei, accesul auto facandu-se pe soseaua de centura ce leaga Suceava de Piatra Neamt. Pensiunea este amplasata pe o suprafata de aproximativ 1000mp si est..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 23 persoane
 
  Cabana P├ór├óul Rece este situat─â la doar 5 km de Vatra Dornei, ├«ntr-o zon─â de un farmec aparte, aproape de p─âdure, dar cu toate dotarile necesare. V─â invit─âm s─â descoperi┼úi o zon─â montan─..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  VATRA DORNEI ├«n sine reprezint─â un punct de atrac┼úie turistic─â, fiind o renumit─â sta┼úiune balneoclimateric─â favorizat─â de a┼čezarea ├«n cadrul montan al Carpa┼úilor Orientali, la ├«ntret─âiere..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 43 persoane
 
  Pensiunea, ofera comfort sporit si conditii bune de cazare celor care-i trec pragul. Odata cazati, veti descoperi ca pana in centrul orasului, sau pana in statiunea balneoclimaterica ati parcurs doar ..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Cabana se afla intr-o locatie de vis, in mijlocul naturii, departe de zgomotele si aglomerarile urbane si va ofera o belvedere panoramica asupra orasului de pe malurile Bistritei si Dornei. Personalu..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 17 persoane
 
  Pensiunea se afla in statiunea Vatra-dornei intr-o zona linistita pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se odihneasca. Se afla in apropierea stadionului municipal la doar 10 minute de centru orasul..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
   Hotelul Bucovina 2* din Vatra Dornei se afla pe malul drept al raului Dorna in sensul de mers catre Bistrita pe drumul european E 576, care face legatura intre nordul Moldovei si Transilvania. ..
40  Camere | Capacitate maxima cazare 70 persoane
 
  Pensiunea VIODOR este situata an com Dorna Arini la iesirea din orasul Vatra Dornei pe DN 17b ce leaga orasul Vatra Dornei de jud Piatra Neamt ,antr-o zona linistita si anconjurata de peisaje mirific..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Hotelul Dorna**** este situat ├«n inima frumoasei sta┼úiuni Vatra Dornei, la baza P├órtiei Parc ,chiar la intrarea ├«n parcul sta╚Ťiunii ╚Öi dispune de 40 spa┼úii de cazare dotate modern, camere tip ..
40  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
Partener Booking.com Booking.com
Abona╚Ťi-v─â la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.