Vila PARAUL RECE Vatra Dornei

Cabana Pârâul Rece este situată la doar 5 km de Vatra Dornei, într-o zonă de un farmec aparte, aproape de pădure, dar cu toate dotarile necesare.

Vă invităm să descoperiţi o zonă montană de un farmec aparte şi o cabană unică în peisajul turistic dornean. Cabana este realizată din bârne de lemn, în stil rustic, funcţionează pe principii ecologice.

O dată intraţi pe poarta pensiunii veţi întâlni o atmosferă de poveste, linişte şi relaxare, aer curat şi voie bună. Nu veţi mai dori să plecaţi.

Terenul, care se întinde pe o suprafaţă de 6000 mp, se află la marginea pădurii, cuprinde un grătar acoperit (grătar, cuptor, plită şi chiuvetă) şi multe locuri de parcare. Terenul este străbătut de un pârâu care a dat numele străzii, dar şi al pensiunii noastre.

Vă aşteptăm cu mare drag să descoperiţi ce înseamnă relaxarea intr-o cabană unică, din bârne de lemn, realizată la cele mai înalte standarde.

Facilitati cazare Vila PARAUL RECE

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Bucovina, cunoscuta sub numele de Tara codrilor de fagi, este una dintre cele mai frumoase regiuni ale Romaniei si este recunoscuta in toata lumea pentru manastirile pictate. Frumusetea Bucovinei este data de
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.