Vila PARAUL RECE Vatra Dornei

Cabana Pârâul Rece este situată la doar 5 km de Vatra Dornei, într-o zonă de un farmec aparte, aproape de pădure, dar cu toate dotarile necesare.
Vă invităm să descoperiţi o zonă montană de un farmec aparte şi o cabană unică în peisajul turistic dornean. Cabana este realizată din bârne de lemn, în stil rustic, funcţionează pe principii ecologice.
O dată intraţi pe poarta pensiunii veţi întâlni o atmosferă de poveste, linişte şi relaxare, aer curat şi voie bună. Nu veţi mai dori să plecaţi.
Terenul, care se întinde pe o suprafaţă de 6000 mp, se află la marginea pădurii, cuprinde un grătar acoperit (grătar, cuptor, plită şi chiuvetă) şi multe locuri de parcare. Terenul este străbătut de un pârâu care a dat numele străzii, dar şi al pensiunii noastre.
Vă aşteptăm cu mare drag să descoperiţi ce înseamnă relaxarea intr-o cabană unică, din bârne de lemn, realizată la cele mai înalte standarde.

Facilitati cazare Vila PARAUL RECE

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.