Cazare Odorheiu Secuiesc

 
  Septimia Resort - relaxarea devine o plăcere adevărată! Septimia Resort - Hotel****, Wellness & SPA este situat în centrul Romăniei, în estul Transilvaniei, la poalele munţilor Harghita, în Odorheiu Secuiesc. Hotelul de trei stele mode..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  SEPTIMIA RESORT - RELAXAREA DEVINE O PLĂCERE ADEVĂRATĂ! Complexul este situat în estul Transilvaniei, la poalele munţilor Harghita, în Odorheiu Secuiesc. Vă oferim diversitatea serviciilor: - Hotel**** - Hotel*** - Hostel** - Centru de ..
25  Camere | Capacitate maxima cazare 62 persoane
 
  Pensiunea Korona functioneaza in centrul municipiului Odorheiu Secuiesc, intr-o cladire veche, considerat monument istoric. La dispozitia oaspetilor stau 9 camere, total de 22 de locuri de cazare Camerele sint dotate cu baie, minibar, telefon, t..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 23 persoane
 
  Pensiunea Horizont este situat într-un loc liniştit, cu panorama spre oraşul Odorheiu Secuiesc şi Munţii Harghita. Fiind o construcţie nouă asigură un confort de înaltă calitate. Pensiunea este locaţia ideală pentru familii cu copii sau p..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Pentru toţi oaspeţii săi, pensinea ROMANTIKA reprezintă alegerea ideală atît pentru turismul de recreere sau refacere cît şi pentru cel de afaceri şi conferinţe. La pensiunea Romantika din Odorheiu Secuiesc 23 de camere stau la dispoziţia..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.