Cazare Vadu Izei

 
2 Margarete
Pensiunea
Vadu Izei
 
  Cabana Victor este clasificata de Ministerul Turismului la 2 margarete, iar conditiile noastre imbina modernul cu rusticul. Gazdele va asteapta cu drag cu bucatele traditionale pregatite din produse din gospodaria proprie. Coastele si carnatii, sa..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  ACASA IN MARAMURES – VACANTA TA TRADITIONALA PENSIUNEA “TELEPTEAN IN DEAL LA ANCUTA” Cazare in Maramures…tara manastirilor pictate, a peisajelor impresionante, a traditiilor si obiceiurilor stravechi, a linistei si ospitalitatii. ..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Vadu Izei – o comuna situata la confluenta raurilor Iza si Mara – este locul ideal pentru a poposi Oferta de Paste 2013 cateva zile in drumul de descoperire a Maramuresului istoric, a traditiei si culturii maramuresene, de aici fiind usor accesib..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
   Dumbrava Minunata , in povestea lui Mihail Sadoveanu , era o zona mirifica din Moldova. In Maramures pensiunea "Dumbrava minunata" din Vadu Izei este o pensiune care va va asigura un concediu de vis.Este o casa traditionala , o constructie..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 13 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.