Pensiunea IN DEAL LA ANCUTA VADU IZEI

ACASA IN MARAMURES – VACANTA TA TRADITIONALA

PENSIUNEA “TELEPTEAN IN DEAL LA ANCUTA”

Cazare in Maramures…tara manastirilor pictate, a peisajelor impresionante, a traditiilor si obiceiurilor stravechi, a linistei si ospitalitatii.

Frumusetea Maramuresului este un dar dumnezeiesc, iar frumusetea oamenilor este un dar al istoriei, te invitam sa le descoperi cazat la o pensiune din inima Maramuresului!

Ascunsa in tara de basm a Maramuresului la doar 7 Km de Sighetu Marmatiei, se afla oaza de liniste unde,te poti regasi.

Traversand o poarta maramuresana,drumul te trimite spre un deal cu multa verdeata,pomi fructiferi,vei zarii Pensiunea” TELEPTEAN IN DEAL LA ANCUTA”, unde vei afla farmecul fara egal al acestui tinut. Vei uita de timp si stres, de termene si conditii si vei invata din nou sa te relaxezi si sa redescoperi micile bucurii ale vietii.

Pensiunea este amplasata intr-un cadru natural de exceptie ce te imbie la visare; iar noi te vom rasfata culinar si iti vom sta la dispozitie pentru ati asigura o sedere placuta.

Fie ca esti un fin cunoscator al gastronomiei, fie ca esti un novice, simturile tale gustative vor fi impresionate de c

Facilitati cazare Pensiunea IN DEAL LA ANCUTA

✅ Acceptam animale
✅ Ferma proprie
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Loc de joaca
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Maramures Considerat sufletul satului autentic romanesc, Maramuresul ofera vizitatorilor ocazia unica de a se intoarce in timp si de a fi martorii vietii simple de la tara. Maramuresul concentreaza tot ceea ce reprezinta viata la tara, iar obiceiurile si tra..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.