Cazare Sinaia

  1    2    »
 
  CASA SAOS SINAIA ideala pentru două familii cu copii se închiriază numai integral nu pe camera și pentru minim 2nopți. Se acceptă și plata cu tichete de vacanță sau card de vacanță. Este compusa din 2 suite fiecare cu dormitorul pt adul..
2+2  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
 
  APARTHOTEL-ul “BEST CHOICE” SINAIA cuprinde două garsoniere (apartamente tip studio) în același imobil, de aproximativ 35 mp. fiecare, situate la parterul >>> STUDIO CENTRAL SINAIA și subsolul clădirii >>> BEST CHOICE STUDIO. Unitățile ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
 
  Vila Camelia*** este un ''boutique hotel'', proiectata si construita de unul dintre arhitectii Castelului Peles. Vila Camelia*** se gaseste in zona rezidentiala din Sinaia, inconjurata de o gradina cu copaci seculari. Traversand aceasta gradina, la..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 52 persoane
 
  Situata departe de zgomotul oraselor aglomerate, la intrarea in orasul Sinaia dinspre Bucuresti, intr-o zona linistita, pensiunea noastra va pune la dispozitie cazare de cea mai buna calitate, atat in ceea ce priveste confortul, cat si a petrecerii t..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  Locatie: Sinaia, Prahova Adresa: Sinaia, str. Theodor Aman, nr. 23 Numar camere: 21 Maxim persoane: 45 Atat camerele triple, cat si cele duble matrimoniale ofera confort sporit fiind dotate cu incalzire centrala, grup sanitar propriu, apa calda, ..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
   Casa Stefan este o aparitie noua pe harta turistica a orasului Sinaia.Arhitectura sa ,remarcabila prin inedit,originalitate,rafinament,suplete si prestanta,se impune privitorului care observa atat naturaletea cu care se integreaza armonios in..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Popasul Haiducilor din Sinaia se afla in vecinatatea Castelului Peles,pe drumul ce duce la cota 1400. Va asteptam sa perteceti vacante minunate la munte in locatia noastra .Avem 12 spatii de cazare,camere duble,triple si apartament.,restaurant,teras..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Intr-un cadru unic de exceptie al statiunii Sinaia, la 1600 m altitudine, in intersectia dintre partiile de schi Drum de Varai si Tarlei, departe de agitatia urbana, gasesti Cabana Stana Tarle. Mirosul de cetina si rasina, privelistea minunata ce ..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Nou construita si finisata la standarde ocidentale, vila Delmonte va ofera 24 locuri de cazare in sinaia dispuse in 10 camere duble si un apartament...
11  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
  Moderna, confortabila si eleganta, Pensiunea CASA SOARELUI, este amplasata in zona central-linistita a statiunii SINAIA. Atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate, pe care le ofera, fac din Pensiunea CASA SOARELUI, destinatia ideala c..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  Pensiunea este situata in apropierea Hotelului International, intr-o zona linistita ferita de zgomot. Toate camerele dispun de apa calda, caldura Tv cablu, frigider, balcoan, acces la bucatarie. Intr-un cadru familial, turistii dorim sa se simta ca..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Pensiunea NEW AOSTA GARDEN va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in SINAIA, in cadru intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli. Sunt la dispozitia dumneavoastra 5 camere duble, 2 camere triple..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 18 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.