Pensiunea CASA SAOS Sinaia

CASA SAOS SINAIA ideala pentru două familii cu copii se închiriază numai integral nu pe camera și pentru minim 2nopți. Se acceptă și plata cu tichete de vacanță sau card de vacanță.

Este compusa din 2 suite fiecare cu dormitorul pt adulți cu baie dormitorul pentru copii cu acces pe scara spirala.Cealalta suita este identica.

Mai dispuneti de un livingroom spațios cu o bucătărie utilata cu tot ce este necesar în casă și încă o bucătărie de vară pe terasa acoperită.

In grădină exista loc de joaca pentru copii cu topogan si in curte 2 locuri de parcare.Suntem la 5 minute de mers pe jos de centrul Sinaia la 15 min de Castelele Peleș si Pelișor si Mănăstirea Sinaia. Wifi si tv in toate camerele.Tot in grădină se poate gati la disc sau la ceaun.Pentru rezervari mai mari de 7 nopți reducere 10%.Pentrusarbatorile de iarnă Crăciun Revelion si alte sarbatori preturile sunt altele si se negociază telefonic sau la fata locului. Va asteptam cu drag!.

Facilitati cazare Pensiunea CASA SAOS

✅ Acc. Tichete Vacanta
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Muntii Bucegi sunt considerati un adevarat pol energetic, un taram mistic, invaluit de mister si de taine inca nedeslusite. Varful Omu este considerat un sanctuar dacic, la fel ca cele din Retezat si Ceahlau, alaturi de care formeaza “Triunghiul de aur al D..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.