Cazare Brasov 2019

 
4 Stele
Vila
Brasov
  1    2    »
 
  Complexul hotelier Hanul Domnesc *** amplasat ideal la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare, avand un acces auto facil catre zona comerciala a orasului, la 8 km..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 52 persoane
 
  The Liberty Villa invites you in an elegant, generous, quiet and full option place to rest. The reception is hospitable and the staff is very kind with tourists. Our location in the Old Town means ..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
   Fie ca va bucurati de o vacanta sau pur si simplu incercati sa evadati din viata cotidiana, Grand Hotel va ofera camere cu un design unic si un confort sporit, create pentru a satisface si cele m..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 48 persoane
 
  Pensiunea Green Park amplasata in mijlocul naturii si totusi la doar 15 minute de centrul istoric al Brasovului, satisface atat pretentiile oamenilor de afaceri cat si ale turistilor. Ambianta placuta..
11  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Hostelul este situat in centrul orasului ,toate obiectivele turistice sint la 10 minute de mers pe jos La cerere se pot organiza excursii : vizitarea castelului Bran,Peles a rezervatiei de ursi de la..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
  Residence Ambient: Orizonturi turistice noi pentru timpuri noi Bucurati-va de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate recent deschisa, in care veti avea ocazia de a exper..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 47 persoane
 
  Situata in inima Brasovului, Pensiunea Ambient inseamna stil, confort, rafinament si eleganta pentru orice anotimp! Excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare, dar si al dotarilor, atmosfe..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  Eleganta si confort...va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul Ambient din Brasov, deja un nume cu traditie , numarand peste un deceniu de excelenta si experienta in domeniu. ..
71  Camere | Capacitate maxima cazare 150 persoane
 
  Anul 1907, când librarul TEUSCH construia în interiorul zidurilor de aparare ale Brașovului (Kronstadt, Brasso) pe strada Târgul Cailor (actualul Gheorghe Barițiu) într-un autentic stil Art No..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 47 persoane
 
  Cazare in regim hotelier in Brasov, in centrul istoric al orasului (la 5-10 min de orice punct turistic, str. Republicii, Piata Sfatului,Cetatea Brasov). Camere duble si apartament in vila cu int..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 13 persoane
  1    2    »
Partener Booking.com Booking.com
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.