Cazare Brasov 2019

 
4 Stele
Vila
Brasov
  «  1    2    3    »
 
  Aici veti gasi o atmosfera relaxanta si familiala fiind locul ideal unde puteti petrece un minunat concediu la munte, inconjurati de peisaje minunate; totodata avand in vedere faptul ca este situat in..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  Regim Hotelier Brasov - Apartament Dracula Dacă sunteți 4 Prieteni doar 50 Lei pe zi de Persoană ! Este situat ULTRACENTRAL , în Centrul Istoric, la 3 minute pe jos de Piața Sfatului. P..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
   Intr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Hotel Gott este situat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, fata in fata cu Centrul Cultural Reduta, la..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 48 persoane
 
  Patrundeti in ambianta sfarsitului de secol xix intr-un oras tipic central european, incatusat in zidurile medievale ale cetatii transilvane Kronstadt. Hotel Bella Muzica este amplasat intr-o cladire ..
34  Camere | Capacitate maxima cazare 68 persoane
 
   Intr-un melanj de trecut si prezent, de istorie si contemporaneitate, Hotel Gott este situat la poalele Tampei, in Centrul Vechi al orasului Brasov, fata in fata cu Centrul Cultural Reduta, ..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 46 persoane
 
  Despre noi Asezata in centrul istoric al Brasovului (principalul oras turistic din Romania), intr-o superba cladire declarata monument istoric, PENSIUNEA ITALIANA este acreditata de catre Ministerul ..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Exista locuri care te inspira, unde devii mai creativ, unde isi limpezesti gandurile, te odihnesti mai bine. Sunt putine aceste locuri si de multe ori nici nu stim carui fapt se datoreaza, poate un..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Cubix Design Hotel**** – una dintre cele mai noi unitati de pe piata hoteliera din Brasov, cu o arhitectura moderna si cu o reputatie excelenta pentru calitatea serviciilor, mentinuta cu succes inca..
57  Camere | Capacitate maxima cazare 123 persoane
 
  CEA MAI IEFTINA OFERTA DE CAZARE 3 STELE IN BRASOV 2013: CAZARE de la 69 Ron/2 persoane la noul Hotel Long Street de 3 stele, situat la cateva minute de centrul turistic al orasului Brasov ,..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 55 persoane
 
  HOTEL GEMA va asteapta intr-o ambianta placuta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Astfel, punem la dispozitia oaspetilor nostri 15 camere duble, un restaurant cu..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
  «  1    2    3    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.