Cazare Brasov

  «  1    2    3    »
 
  Patrundeti in ambianta sfarsitului de secol xix intr-un oras tipic central european, incatusat in zidurile medievale ale cetatii transilvane Kronstadt. Hotel Bella Muzica este amplasat intr-o cladire veche de 400 de ani, cu arhitectura de inspiratie ..
34  Camere | Capacitate maxima cazare 68 persoane
 
  Despre noi Asezata in centrul istoric al Brasovului (principalul oras turistic din Romania), intr-o superba cladire declarata monument istoric, PENSIUNEA ITALIANA este acreditata de catre Ministerul Turismului din Romania cu trei stele. Acest lucru ..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Exista locuri care te inspira, unde devii mai creativ, unde isi limpezesti gandurile, te odihnesti mai bine. Sunt putine aceste locuri si de multe ori nici nu stim carui fapt se datoreaza, poate unui somn bun pe un pat confortabil, poate linistii,..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Cubix Design Hotel**** – una dintre cele mai noi unitati de pe piata hoteliera din Brasov, cu o arhitectura moderna si cu o reputatie excelenta pentru calitatea serviciilor, mentinuta cu succes inca de la deschidere, atat pentru turismul de busines..
57  Camere | Capacitate maxima cazare 123 persoane
 
  CEA MAI IEFTINA OFERTA DE CAZARE 3 STELE IN BRASOV 2013: CAZARE de la 69 Ron/2 persoane la noul Hotel Long Street de 3 stele, situat la cateva minute de centrul turistic al orasului Brasov , Piata Sfatului, Biserica Neagra, Univ. Spiru Hare..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 55 persoane
 
  HOTEL GEMA va asteapta intr-o ambianta placuta, avand toate utilitatile pentru a satisface cele mai exigente gusturi. Astfel, punem la dispozitia oaspetilor nostri 15 camere duble, un restaurant cu o capacitate de 30 de locuri si terasa. Fiecare c..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Amplasat în zona de afaceri din oraşul Braşov, elegantul Hotel Golden Time**** ofera camere cu aer condiţionat şi un restaurant à la carte cu preparate libaneze şi internaţionale. Fiind unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Brasov, Hote..
44  Camere | Capacitate maxima cazare 100 persoane
 
  Pensiunea Clasa Blaga, amplasata in Brasov, intr-o zona linistita (Spitalul Judetean), usor accesibila din orice directie (Bucuresti, Covasna, Sibiu), prin serviciile oferite se adreseaza tuturor tipurilor de turisti(afaceristi, vacantieri). Situat..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  O pensiune „de poveste”! Ne-am bucura mult sa va uram bun venit in pensiunea noastra speciala, tematica, de trei stele. Este situata intr-o gradina de 2500 mp cu un mic lac unde va puteti relaxa sau pescui. Cele 13 camere tematice (16mp) sunt s..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 35 persoane
 
  Vila Trapez ***, este situata in Brasov la intrarea dinspre Bucuresti, la numai 50 m distanta de DN 1. Situarea la poalele masivului Piatra Mare intr-un cadru natural deosebit, la doar 10 minute distanta fata de centrul orasului, recomanda Vila Trape..
11  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  GARSONIERA SUPERIOR este situata pe strada GARII nr. 20 , in centrul civic al Brasovului vis-a-vis de Gara Brasov si este inconjurata de 2 mari malluri : Unirea Mall si My Place Mall avand in apropiere supermarketul non-stop Profi. Garsoniera are b..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Apartamentul este situat la aproximativ 5 km fata de Gara Brașov sau de centrul Brasovului, intr-o zona de interes a orasului Brasov, in apropierea Centrul Istoric al Brasovului, a Bisericii Negre, Piata Sfatului, Prima Scoala Romaneasca, Poarta Sch..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
  «  1    2    3    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.