Hotel CUBIX Design Brasov

Cubix Design Hotel**** – una dintre cele mai noi unitati de pe piata hoteliera din Brasov, cu o arhitectura moderna si cu o reputatie excelenta pentru calitatea serviciilor, mentinuta cu succes inca de la deschidere, atat pentru turismul de business, organizarea de evenimente, concedii la munte sau city break, este deschis unui parteneriat de lunga durata.

Cele 57 de spatii de cazare constituite in camere standard si superior si 9 camere executive, va stau la dispozitie cu cele mai moderne dotari. Locatia dispune si de camera pentru persoane cu dizabilitati locomotorii, fiind asigurat accesul in acest sens in intreaga locatie: rampe, lift, incaperi fara praguri.

Are in dotare restaurant si bistro, cu o capacitate de 100 locuri, cu specialitati romanesti si internationale, cu posibitatea de organizare mese festive, nunti, botezuri, mese tematice, petreceri de firma.

Centru de conferinta pune la dispozitie 3 sali de conferinta cu capacitate de la 10 pers pana la 100 pers, existand posibilitatea aranjarii salilor boardroom, classroom, “U”shape.

Sali moderne de sedinta boardroom 10-25 pers cu toate dotarile.

Dotari oferite de hotel: sonorizare, 2 microfoane fixe, 3 microfoane mobile, prezidiu, ecran, LCD la salile mici, flipchart, videoproiector, consumabile necesare.

Hotelul este amplasat la doar 100 m de Brasov Business Prak - centrul de conferinte, la 2 km de Parc Aventura, la 4 km de centrul vechi al Brasovului.

Va asteptam cu drag!

Facilitati cazare Hotel CUBIX Design

✅ Aer conditionat
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Internet Wifi
✅ Jacuzzi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.