Cazare Cluj Napoca 2019

  1    2    »
 
  Crama Haiducilor va ofera servicii de 4 stele si este compusa din: a. Hotel-Pensiune: - 2 camere double matrimoniale - 2 junior suite cu 2 paturi compuse dintr-un pat matrimonial si un pat single ..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 17 persoane
 
  The Premier Hotel is located in the west side of the town Cluj-Napoca, in a peaceful area. The hotel has a capacity of 50 rooms, 20 Double Twin, 15 Double King Size Bed, 4 Suites,and 10 Apartments..
47  Camere | Capacitate maxima cazare 102 persoane
 
  Situat pe artera principală de intrare în oras - E60, hotelul este la doar 15 minute de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca şi 10 minute de centrul oraşului. Alex & George Boutique Hotel disp..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  Hotel de 3 stele, Hanul Fullton este aici, viu, înbinând tradiția cu modernismul, diversificând și îmbinând serviciile a dezvoltat un lanț hotelier cu personalitate, cu un stil rafinat. Aparte..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 65 persoane
 
  Pensiunea Popan este situata in zona centrala, in apropierea celor mai importante clinici din Cluj Napoca (Oncologie, Institutul Inimii, Neurochirurgie, TBC, Neurologie, Urologie,etc), Gradina Botanic..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Pensiunea ZBOR Cluj -Napoca,situată langa Aeroportul International “Avram Iancu” Cluj ,la o distanta de 2 km oferă servicii de cazare,parcare pe perioada indelungata,transfer la/de la aeroport..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 31 persoane
 
  Vila Diakonia este situată în zona rezidențiala Andrei Mureșanu din Cluj-Napoca, un cartier de vile liniștit, neaglomerat, ceea ce garantează o deconectare și o odihnă placută atât turiștil..
27  Camere | Capacitate maxima cazare 76 persoane
 
  Aproape de centrele comerciale, de afaceri si de principalele puncte de referinta din oras, Hotel Alexis este alegerea perfecta pentru cazarea oamenilor de afaceri si a turistilor dornici sa explorez..
26  Camere | Capacitate maxima cazare 57 persoane
 
  Pensiunea Vidalis este situata in centrul istoric al orasului Cluj-Napoca, in imediata vecinatate a Clinicilor si Centrelor Universitare clujene. Oferind oaspetilor servicii de nivel superior si o ..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  Pensiunea Casa Boca clasificata pensiune de 3 stele, ofera cazare in Cluj Napoca la doar 10 minute de centrul orasului fiind aproape de Polus Center, Baza Sportiva Unirea, Sala Sporturilor Horia Demia..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 35 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.