Pensiunea POPAN Cluj Napoca

Pensiunea Popan este situata in zona centrala, in apropierea celor mai importante clinici din Cluj Napoca (Oncologie, Institutul Inimii, Neurochirurgie, TBC, Neurologie, Urologie,etc), Gradina Botanica, Facultatea de Medicina si Farmacie, Complexul studentesc Hasdeu.

Pensiunea Popan *** ofera un grad ridicat de confort, camere de cazare moderne, dotate cu baie proprie si uscator de par, televizor LCD, frigider, incalzire centrala si acces internet. Pensiunea dispune de 16 locuri de cazare, camere single, double si tripla. La cerere se poate opta pentru pat suplimentar. Pensiunea dispune de o sala de mese cu 20 de locuri, unde se poate servi optional micul dejun, iar pentru clientii pensiunii sala se poate amenaja in sala de conferinta dotata cu TV, DVD si acces internet WiFi.

Ambianta placuta, designul modern si de bun gust este locul potrivit pentru confortul dumneavoastra pe timpul sederii in unitatea noastra. Bunul gust, caldura si curatenia asigura o sedere placuta in Cluj precum si dorinta de a reveni.

Facilitati cazare Pensiunea POPAN

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.