Cazare Sulina

 
  Situata intr-un cadru feeric, unic in Sulina, inconjurata de apa si multa vegetatie, Pensiunea Mila 2 va invita sa petreceti un concediu minunat si relaxant in Delta Dunarii. La Mila 2 veti beneficia de confort, intimitate si servicii de calitate. ..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Pensiunea noastra se afla in centrul localitatii Sulina chiar in spatele restaurantului Marea Neagra. Principalele atractii din Delta Dunarii sunt: -Peisajele spectaculoase si medii de viata salbatice -Pasari salbatice rare in Europa si in lume pe..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
   Pensiunea noastră se află într-o zona liniştită aproape de centru oraşului,de faleză şi de canalele de acces spre Delta Dunării. Are 10 locuri de cazare, dispuse în 2 camere duble, 2 camere triple şi două băi. Toate camerele ..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  O oaza de liniste in Delta Dunarii. Conditii optime pentru petrecerea unui sejur in Delta Dunarii si litoralul Marii Negre, excursii si expeditii in zona, partide de pescuit si meniuri traditionale de exceptie...
16  Camere | Capacitate maxima cazare 54 persoane
 
  DELTA EST HOTEL * * * * este ideal amplasat in Sulina, in cel mai Estic punct al Europei Continentale, fiind singurul hotel de 4 stele din localitate. DELTA EST HOTEL * * * * dispune de 27 de camere distribuite pe trei nivele: 10 Camere cu pat matri..
27  Camere | Capacitate maxima cazare 54 persoane
 
   Pensiunea Marina este situata pe malul drept al bratului Sulina , in centrul orasului Sulina , pe faleza fluviului. ..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Casa dispune de 10-12 locuri de cazare in 4 camere, gradina cu terasa,gratar,bucatarie complet utilata. La cerere se pot organiza excursii in Delta Dunarii cu ambarcatiuni specifice...
4  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.