Hotel DELTA EST Sulina

DELTA EST HOTEL * * * * este ideal amplasat in Sulina, in cel mai Estic punct al Europei Continentale, fiind singurul hotel de 4 stele din localitate.

DELTA EST HOTEL * * * * dispune de 27 de camere distribuite pe trei nivele: 10 Camere cu pat matrimonial, 6 Camere cu doua paturi individuale, un Apartament cu doua camere, 2 Apartamente cu trei camere si un Apartament cu 4 camere.

Toate camerele sunt spatioase fiecare avand farmec si stil propriu, mobilate modern cu accent pe culori calde si relaxante.

Apartamentele ofera o atmosfera rafinata, tipica unui hotel de 4 stele construit atat pentru odihna cat si pentru business, fotolii, masute de scris, zone de relaxare si bai moderne.

Facilitati cazare Hotel DELTA EST

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Delta Dunarii are o suprafata de 3446 km2 fiind a doua ca marime in Europa si fiind cea mai bine conservata delta din Europa. Delta Dunarii este o destinatie turistica frecventata atat de romani cat si de turisti straini. Ce poate fi mai frumos decat sa petr..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.