Cazare Bucuresti

  1    2    »
 
   HOTEL TACO va ofera o oportunitate ideala de cazare. Situat in partea de sud-est a Capitalei, in apropierea iesirii spre Autostrada Soarelui, la 4 minute de complexul comercial Mall Vitan, dispune de un acces facil si o pozitie perfecta pentru un ..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Hotelul de tip boutique Vila Arte, recent deschis, este situat aproape de centrul Bucureştiului şi oferă o experienţă excepţională pentru cei care doresc ce e mai bun în materie de lux şi stil. Hotelul are o faţadă specifică secolului ..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Hello friends! We are a small, but vivid hostel, right in the very center of Bucharest and its hottest part - The Old Town. We would like to tell you a little story of our street: Coltei street. Coltea is one of the oldest suburbs of Bucharest..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
   Înființat în 1937, hotelul Ambasador s-a impus în peisajul hotelier european prin aerul său avangardist și standardele de calitate. Clădirea este considerata un monument de arhitectură, construcție reprezentativă modernismului European ..
99  Camere | Capacitate maxima cazare 179 persoane
 
  La Casa - o atmosfera intima, o locatie centrala unde noi suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a ne asigura ca sederea dumneavoastra nu este doar placuta, ci se ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Politica noastra este sa mentinem cel ..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Hotel Vitan este localizat in Bucuresti, sector 3, vis-a-vis de Hipermarketul Auchan Vitan, la 5 min de Targul Auto Vitan, in apropierea centrelor comerciale Mall Vitan si Sun Plaza, la aproximativ 10 min de statiile de metrou Dristor si Mihai Bravu,..
10  Camere |
 
  AVIS Boutique Hotel Bucuresti Hotel AVIS Boutique Bucuresti reprezinta alegerea perfecta atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru cei care calatoresc cu familia sau singuri si cauta sentimental de “ casa departe de casa”. Cele 28 c..
28  Camere |
 
  Hotelul oferă servicii de cazare, în 21 de camere spaţioase, cu un design modern şi numeroase facilităţi precum: minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat, TV lcd şi baie proprie complet utilată cu cabină de duş şi uscător de p..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 42 persoane
 
  Vila Paunasul este situata intr-o zona rezidentiala aproape de Palatul Parlamentului, si de AFI Cotroceni (2 Km), este compusa dintr-un apartament si o garsoniera in regim self-service, fiecare cu intrari proprii. Apartamentul are bucatarie complet u..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 7 persoane
 
  Situat in Bucuresti, la 50 m de Gara de Nord si 10 minute de centrul orasului, Hotel Andy 3* este alegerea perfecta daca sunteti in trecere prin capitala. Hotelul a fost inaugurat in martie 2007, dupa ce a fost redecorat si mobilat intr-un stil elega..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
 
  Casa Gabriela este situata pe strada Emmanuel David nr 10 din Bucuresti, intr-o zona semi-centrala, avand majoritatea punctelor de interes pentru afaceri si agrement in apropiere. In acelasi timp, locatia este una linistita, fara zgomot de trafi..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 21 persoane
 
  Cazare hotel central Bucuresti, 3 stele : Trianon Trianon, hotel central Bucuresti, clasificat 3 stele va ofera cazare in 35 de camere de hotel de hotel pentru afaceri si vacanta la cele mai bune preturi din România. Hotelul Trianon va ofera cazare..
37  Camere | Capacitate maxima cazare 78 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.