Cazare Bucuresti 2019

  1    2    »
 
  Hotelul de tip boutique Vila Arte, recent deschis, este situat aproape de centrul Bucureştiului şi oferă o experienţă excepţională pentru cei care doresc ce e mai bun în materie de lux şi sti..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Hotel Pascu The Pascu Hotel in Bucharest, Romania is situated on one of the city s main artery relatively close to downtown. The hotel is only 5 minutes far from National Stadium and 10 ..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Hello friends! We are a small, but vivid hostel, right in the very center of Bucharest and its hottest part - The Old Town. We would like to tell you a little story of our street: Coltei street...
4  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
   Înființat în 1937, hotelul Ambasador s-a impus în peisajul hotelier european prin aerul său avangardist și standardele de calitate. Clădirea este considerata un monument de arhitectură, co..
99  Camere | Capacitate maxima cazare 179 persoane
 
  La Casa - o atmosfera intima, o locatie centrala unde noi suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a ne asigura ca sederea dumneavoastra nu este doar placuta, ci se ridica la nivelul asteptarilor dum..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 34 persoane
 
  Hotel Vitan este localizat in Bucuresti, sector 3, vis-a-vis de Hipermarketul Auchan Vitan, la 5 min de Targul Auto Vitan, in apropierea centrelor comerciale Mall Vitan si Sun Plaza, la aproximativ 10..
10  Camere |
 
  AVIS Boutique Hotel Bucuresti Hotel AVIS Boutique Bucuresti reprezinta alegerea perfecta atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru cei care calatoresc cu familia sau singuri si cauta senti..
28  Camere |
 
  Hotelul oferă servicii de cazare, în 21 de camere spaţioase, cu un design modern şi numeroase facilităţi precum: minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat, TV lcd şi baie proprie com..
21  Camere | Capacitate maxima cazare 42 persoane
 
  Vila Paunasul este situata intr-o zona rezidentiala aproape de Palatul Parlamentului, si de AFI Cotroceni (2 Km), este compusa dintr-un apartament si o garsoniera in regim self-service, fiecare cu int..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 7 persoane
 
  Situat in Bucuresti, la 50 m de Gara de Nord si 10 minute de centrul orasului, Hotel Andy 3* este alegerea perfecta daca sunteti in trecere prin capitala. Hotelul a fost inaugurat in martie 2007, dupa..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.