Hotel Alma Bucuresti

Hotelul oferă servicii de cazare, în 21 de camere spaţioase, cu un design modern şi numeroase facilităţi precum: minibar, telefon, internet wireless, aer conditionat, TV lcd şi baie proprie complet utilată cu cabină de duş şi uscător de păr.

Maximum de confort clienţilor săi.

Aproape de centrul capitalei, dar departe de zgomotul acesteia, Hotel Alma este amplasat in zona de sud, fiind usor accesibil drumului Bucuresti – Giurgiu.

Totodata a fost conceput pentru a oferi oaspetilor un cadru intim, elegant si confortabil , ideal pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru turistii sositi in tranzit sau pentru petrecerea timpului liber.

Hotelul dispune de parcare privată supravegheată video, sală de conferinţe, seif, spălatorie şi spaţiu pentru evenimente.

Personalul vă stă la dispoziţie, oferind servicii de curierat, room service, spălătorie şi călcătorie, transfer aeroport, tur turistic in Bucureşti sau în Romănia.

Flexibilitatea în a răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră este principala noastră calitate.

Nu ezitaţi să apelaţi cu incredere la personalul hotelului nostru.

Mijloace de transport în comun: Tramvai 25, 4, 7; Autobuz: 323. Staţia Toporaşi vezi hartă:

Strada Alunişului, Nr.199, 040749 Bucureşti, România;

Tel./Fax: +4021.451.14.17

Mobil: 0768.341.642

Facilitati cazare Hotel Alma

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.