Cazare Baile Olanesti

 
  CASA IOANA - amplasare : str. Livadia (în apropiere de Primarie si de centrul Statiunii Baile Olanesti) CASA IOANA - servicii de cazare: -8 camere cu pat matrimonial -2 camere triple -Frigider în fiecare camera -Cablu TV în fiecare camera ..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Pentru un iubitor de natura Pensiunea Iulia Star Olanesti este locul ideal. Situata la doi pasi de centrul statiunii Baile Olanesti, pe un drum care urca spre Manastirea Frasinei, intr-un cadru de poveste, inconjurata de padure si creste deluroase, c..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 36 persoane
 
  Pensiunea noastra turista va poate oferi toate serviciile specifice statiunii Balneo-climaterica Baile Olanesti. Motto-ul ce ne reprezinta este \\\"Calitatea face diferenta\\\".Noi garantam calitatea tuturor serviciilor (agrement,tratament,alimentat..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 32 persoane
 
  Complexul Suprem este situat pe un platou de 3000 mp,proprietare privata,intr-o pozitie privilegiata, avand o viziune panoramica larga asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta de centrul statiunii, in imediata apropiere a Bisericutei di..
44  Camere | Capacitate maxima cazare 94 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.