Hotel SUPREM Baile Olanesti

Complexul Suprem este situat pe un platou de 3000 mp,proprietare privata,intr-o pozitie privilegiata, avand o viziune panoramica larga asupra dealurilor impadurite aflate la mica distanta de centrul statiunii, in imediata apropiere a Bisericutei din lemn donata de locuitorii comunei Albac ,jud. Maramures.

Hotelul SUPREM*** a fost dat in functiune in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare, cu un total de 92 de locuri, din care :30 camere cu doua paturi sau pat dublu, 4 camere cu doua locuri (doua paturi sau pat dublu) si canapea extensibila si 10 apartamente . La solicitare se poate aloca un pat suplimentar.

Spatiile de cazare hoteliere sunt dotate cu TV, cablu, telefon conectat la centrala digitala proprie, minibar, , aer conditionat, grup sanitar modern dotat cu uscator de par. In incinta hotelului si pe terase se poate accesa internetul gratuit prin reteaua wireless.

Incalzirea si prepararea apei calde menajere pentru intregul ansamblu hotelier se realizeaza prin centrala termica proprie.

In imediata vecinatate a receptiei se afla amplasat barul de zi de categoria I, recent renovat cu o capacitate de 35 locuri, din

Facilitati cazare Hotel SUPREM

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Facilitati persoane handicap
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.