Cazare Iasi

  1    2    »
 
  Despre NYS - Pensiune Iaşi Bine ați venit la Pensiunea NYS, o oază de confort și ospitalitate în inima orașului Iaşi. Pensiunea reprezintă viziunea noastră de a oferi o experiență autentică și memorabilă fiecărui oaspete. La NYS, comb..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
 
  In centrul orasului Iasi, Hotel Indiana este promotorul serviciilor hoteliere de cea mai buna calitate. Va oferim cazare in Iasi intr-o atmosfera calda si reconfortanta, locatie ideala pentru turism si business travel. Proiectat intr-o maniera ar..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 37 persoane
 
  Pensiunea Ando va ofera o oportunitatea ideala de cazare. Situata in orasul Iasi, la 500m de Iulius MALL si 1,5Km de noul centru comercial PALAS, pensiunea dispune de un acces facil si o pozitie ideala pentru un sejur in municipiul Iasi. Veche cap..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 15 persoane
 
  Bun venit la Villa Verde din Iasi, judetul Iasi! Acesta este profilul nostru oficial pe hotero.ro, de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Villa Verde: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin tel..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Situat intr –o zona deosebita a orasului Iasi, hotelul capitol se impune maiestuos prin eleganta spatiului, atmosfera deosebita si servicii profesionale. Misiunea noastra e sa va stam la dispozitie cu orice aveti nevoie pentru a petrece un seju..
35  Camere | Capacitate maxima cazare 75 persoane
 
  Hostel Palace vă așteaptă să-i treceți pragul chiar dacă sunteți într-o călătorie de afaceri, în tranzit prin oraș sau în căutare de relaxare, punându-vă la dispoziție servicii de cazare în 10 camere cu 3 paturi fiecare. Încăpe..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Pensiunea Palace este amplasată în centrul civic și istoric al orașului Iași, la doar 1 min de Complexul Palas Mall. În imediata vecinatate a sa se află Biserica “ Sf. Nicolae Domnesc”, Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mi..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Situat ultracentral, in Piata Unirii din Iasi, Complexul Hotelier Unirea este un nume de referinta in industria ospitalitatii din zona Moldovei. Hotelul ofera garantia unei sederi perfecte atat turistilor veniti pentru afaceri cat si iubitorilor de c..
186  Camere | Capacitate maxima cazare 360 persoane
 
  Pensiunea Crystal este situata la intrarea/iesirea in orasul Iasi dinspre/spre Tirgu Frumos, la 600 de metri de soseaua principala (Pacurari),(in rond Pcurari se face stanga pe langa Proges) ceea ce-i confera confortul unei locatii relaxante, und..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Pensiunea Marcello va ofera o oportunitatea ideala de cazare. Situata in orasul Iasi, la 300m de Iulius Mall, pensiunea dispune de un acces facil si o pozitie ideala pentru un sejur in municipiul Iasi. Municipiul Iasi este recunoscut prin istoria..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 27 persoane
 
  Complexul Hotelier Ciric este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale orasului Iasi. Amplasat la numai 3 km de centrul orasului si doar 1.8 Km de aeroport, complexul este usor accesibil, si se adresează atat tu..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  Pensiunea Tatarasi, cea mai ieftina din oras! Aceasta afirmatie a noastra nu este nicidecum gratuita! Pensiunea este situata in centrul orasului Iasi. la doar 1 minut de spitalul Neurochirurgie si 2 minute de spitalul de pediatrie Sf. Maria. ..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.