Cazare Iasi 2019

  1    2    »
 
  In centrul orasului Iasi, Hotel Indiana este promotorul serviciilor hoteliere de cea mai buna calitate. Va oferim cazare in Iasi intr-o atmosfera calda si reconfortanta, locatie ideala pentru turism s..
18  Camere | Capacitate maxima cazare 37 persoane
 
  Pensiunea Ando va ofera o oportunitatea ideala de cazare. Situata in orasul Iasi, la 500m de Iulius MALL si 1,5Km de noul centru comercial PALAS, pensiunea dispune de un acces facil si o pozitie ideal..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 15 persoane
 
  Bun venit la Villa Verde din Iasi, judetul Iasi! Acesta este profilul nostru oficial pe hotero.ro, de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Villa Verde: adresa, numar de telefon s..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Situat intr –o zona deosebita a orasului Iasi, hotelul capitol se impune maiestuos prin eleganta spatiului, atmosfera deosebita si servicii profesionale. Misiunea noastra e sa va stam la dispozit..
35  Camere | Capacitate maxima cazare 75 persoane
 
  Hostel Palace vă așteaptă să-i treceți pragul chiar dacă sunteți într-o călătorie de afaceri, în tranzit prin oraș sau în căutare de relaxare, punându-vă la dispoziție servicii de caz..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Pensiunea Palace este amplasată în centrul civic și istoric al orașului Iași, la doar 1 min de Complexul Palas Mall. În imediata vecinatate a sa se află Biserica “ Sf. Nicolae Domnesc”, Pal..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 22 persoane
 
  Situat ultracentral, in Piata Unirii din Iasi, Complexul Hotelier Unirea este un nume de referinta in industria ospitalitatii din zona Moldovei. Hotelul ofera garantia unei sederi perfecte atat turist..
186  Camere | Capacitate maxima cazare 360 persoane
 
  Pensiunea Crystal este situata la intrarea/iesirea in orasul Iasi dinspre/spre Tirgu Frumos, la 600 de metri de soseaua principala (Pacurari),(in rond Pcurari se face stanga pe langa Proges) ceea ..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Pensiunea Marcello va ofera o oportunitatea ideala de cazare. Situata in orasul Iasi, la 300m de Iulius Mall, pensiunea dispune de un acces facil si o pozitie ideala pentru un sejur in municipiul Iasi..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 27 persoane
 
  Complexul Hotelier Ciric este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale orasului Iasi. Amplasat la numai 3 km de centrul orasului si doar 1.8 Km de aeroport, compl..
30  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.