Pensiunea ANDO Iasi

Pensiunea Ando va ofera o oportunitatea ideala de cazare. Situata in orasul Iasi, la 500m de Iulius MALL si 1,5Km de noul centru comercial PALAS, pensiunea dispune de un acces facil si o pozitie ideala pentru un sejur in municipiul Iasi.

Veche capitala a Moldovei, incarcat de istorie, orasul Iasi detine o sumedenie de monumente, case memoriale, biserici, manastiri, de mare valoare, care asteapta sa fie explorate de tine, vizitatorule. Aici se gaseste Palatul Culturii, Catedrala Metropolitana, Manastirea Golia, Biserica Trei Ierarhi. Casa memoriala Ion Greanga, Manastirea Cetatuia, Muzeul Unirii, Casa memoriala Mihail Sadoveanu, Teiul lui Eminescu si multe altele.

Cazeaza-te la pensiunea Ando si vei fi aproape de toate acestea!

La 5 minute de pensiunea Ando se gaseste si Zona indstriala a orasului astfel incat o cazare in scopuri de afaceri nu mai este acum o problema pentru dumneavoastra.

Suntem receptivi la solicitarile pietei turistice din Iasi si din acest motiv introducem incepand cu anul 2015 o noua politica de preturi, adaptata prin flexibilitate la necesitatile dumneavoastra.

Pensiunea Ando pune la dispozitie sala de mese si bucataria complet utilata pentru organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra. Capacitatea maxima este 24 persoane.

La solicitarea dumneavoastra se poate face si inchirierea totala a pensiunii (camere, sala de mese si bucataria).

Copiii cu varsta pana la 8 ani se cazeaza gratuit.

Un sejur in Iasi este intotdeauna o experienta extrem de placuta!

Facilitati cazare Pensiunea ANDO

✅ Aer conditionat
✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.