Cazare Eforie Nord

  1    2    »
 
  Hotelul Allegro din Eforie Nord are o capacitate de 40 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament, foarte spatioase si personalizate, dotate cu grup sanitar propriu. In centrul orasului situat la 300 m de plaj..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Daruim relaxare si satisfactie pentru intreaga familie! Prezentare Hotel Fortuna*** Amplasat privilegiat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja, Hotel Fortuna ofera tuturor oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta re..
148  Camere | Capacitate maxima cazare 322 persoane
 
  Reducere 10% pentru cine achita integral pana pe 31 martie 2016 ! Reducere 5% pentru turistii vechi ! Este formata din 2 constructii alaturate : una cu 3 etaje,la fiecare nivel sunt cate 2 camere (una cu 4 locuri si alta cu 5 locuri)si o terasa de..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 53 persoane
 
  Vila Casa Grande este o vila noua, cocheta, alcatuita din 35 de camere duble si triple insumanad 100 de locuri de cazare. Vila este situata pe Bulevardul Republicii aproape de Sanatoriul Grand. Camerele au suprafete de 20 si 25 mp fiecare si su..
35  Camere | Capacitate maxima cazare 100 persoane
 
  Complexul dispune de hotel, bar, terasa, masa de billiard, piscina de agrement cu sezlonguri si umbrele, loc de joaca special amenajat pentru copii, parcare in interiorul unuitatii in limita locurilor disponibile. Nu se fac rezervari pentru locul de..
45  Camere | Capacitate maxima cazare 89 persoane
 
  Vila se afla in Eforie Nord, in zona Steaua de Mare, la o distanta de maxim 500m de plaja si 200m de Policlinica Balneara Steaua. Este o constructie noua, din 2006, are 7 camere(toate au pat matrimonial, iar unele mai au inca un pat de o persoana). ..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Situat in statiunea Eforie Nord, la 14 km de orasul port maritim Constanta, Complex Hotel Vera *** este structurat pe 3 corpuri de cladire, A, B-C dispunand astfel de 105 camere duble si 12 apartamente care se ridica la cele mai inalte standarde de..
105  Camere | Capacitate maxima cazare 234 persoane
 
  Situata pe litoralul Marii Negre, in partea nordica a statiunii in Eforie Nord, vila turistica La Mer, sub sloganul:La Mer, locul in care iti vei dori sa revii! propune clientilor sai un sejur de neuitat in conditii excelente de cazare, la preturi in..
15  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  AMPLASAT IN ZONA CENTRALA A STATIUNII EFORIE NORD, HOTELUL ARE O CAPACITATE DE 411 LOCURI IN APARTAMENTE SI CAMERE CU DOUA PATURI, GRUPURI SANITARE CU DUS SI CADA. PRIN SERVICIILE PE CARE LE OFERA HOTELUL ESTE PRINTRE CELE MAI CAUTATE DE TURISTII C..
209  Camere | Capacitate maxima cazare 411 persoane
 
   Hotel intim,modern si foarte curat...
28  Camere | Capacitate maxima cazare 60 persoane
 
  Vila CASA CU LEI *** Eforie Nord 0241741444, 0727831082, 0744483366 YMSG: casaculeieforienord SKYPE: casa-cu-lei FACEBOOK: MariusTudoracheConstanta..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 38 persoane
 
  La 5 minute de Clinica Grand, petreceti zile insorite si seri inmiresmate de aroma florilor, insotite de cantecul greierilor la Vila Maris ( M=mare, A=aerosoli, R=relaxare, I=iubire, S=soare) din Eforie Nord. Vila Maris detine toate conditiile ..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 15 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.