Cazare Eforie Nord 2019

  1    2    »
 
  Hotelul Allegro din Eforie Nord are o capacitate de 40 locuri de cazare, dispuse in 14 camere duble, 2 camere triple si un apartament, foarte spatioase si personalizate, dotate cu grup sanitar propriu..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Daruim relaxare si satisfactie pentru intreaga familie! Ce momente si imagini se deruleaza in gandurile dvs atunci cand vine vorba de cele mai frumoase zile de vara? Chiar daca pare un gand un pic ..
148  Camere | Capacitate maxima cazare 322 persoane
 
  Reducere 10% pentru cine achita integral pana pe 31 martie 2016 ! Reducere 5% pentru turistii vechi ! Este formata din 2 constructii alaturate : una cu 3 etaje,la fiecare nivel sunt cate 2 camere (..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 53 persoane
 
  Vila ARONIA Eforie este o frumoasa locatie de cazare situata in statiunea Eforie Nord,intr-o zona linistita care va sta la dispozitie cu o curte mare cu terase gen foisor si acces la gratar cat si l..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Vila Luana se afla in cartierul nou ,intr-o zona linistita. Va asteptam intr-un cadru placut si relaxant pt un sejur perfect.Distanta pana la plaja Steaua de Mare este de 1300m. Dispunem de 2 camere d..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 14 persoane
 
  Situata pe malul lacului Techirghiol(strada Apusului nr 1), in popasul Sincai, Pensiunea Amiral Agrement Eforie este alegerea ideala pentru turistii care vor sa imbine ambianta linistita a unei zone r..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 18 persoane
 
  Vila Casa Grande este o vila noua, cocheta, alcatuita din 35 de camere duble si triple insumanad 100 de locuri de cazare. Vila este situata pe Bulevardul Republicii aproape de Sanatoriul Grand. ..
35  Camere | Capacitate maxima cazare 100 persoane
 
  Complexul dispune de hotel, bar, terasa, masa de billiard, piscina de agrement cu sezlonguri si umbrele, loc de joaca special amenajat pentru copii, parcare in interiorul unuitatii in limita locurilo..
45  Camere | Capacitate maxima cazare 89 persoane
 
  Vila se afla in Eforie Nord, in zona Steaua de Mare, la o distanta de maxim 500m de plaja si 200m de Policlinica Balneara Steaua. Este o constructie noua, din 2006, are 7 camere(toate au pat matrimon..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Situat in statiunea Eforie Nord, la 14 km de orasul port maritim Constanta, Complex Hotel Vera *** este structurat pe 3 corpuri de cladire, A, B-C dispunand astfel de 105 camere duble si 12 apartame..
105  Camere | Capacitate maxima cazare 234 persoane
  1    2    »
Partener Booking.com Booking.com
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.