Cazare Baile Herculane 2019

 
4 Margarete
Pensiunea
Baile Herculane
  1    2    »
 
  Hotelul este amplasat pe malul raului Cerna, inconjurat de munti, intr-o zona de vis din stațiunea Băile Herculane. Pune la dispoziție turiștilor 45 de camere, un restaurant, 90 de locuri, 2 tera..
35  Camere | Capacitate maxima cazare 90 persoane
 
  Pensiunea Magic Baile Herculane va sta la dispozitie pe intreaga perioada a anului cu o oferta foarte avantajoasa. Daca doriti sa petreceti un weekend in statiunea Baile Herculane, pensiunea Magic ..
22  Camere | Capacitate maxima cazare 48 persoane
 
  Pensiunea President Baile Herculane – Cazare Baile Herculane Baile Herculane este cea mai veche si renumita statiune balneoclimaterica din Romania , situata pe Valea Cernei , in Parcul National Do..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Avem deosebita placere de a va prezenta pensiunea noastra, Pensiunea Casa Ecologica***. Este situata la 2, 5 km de Bãile Herculane, pe ruta E70 București-Timișoara. Amplasata intr-un mirific ..
45  Camere | Capacitate maxima cazare 170 persoane
 
   Pensiunea CUIBUL VISELOR ***La Johnny*** ***** UN VIS DE NEUITAT PE MALUL RAULUI CERNA ***** Situata in Strada Pecinisca nr 2 Paralela cu strada pincipala Strada Trandafirilor Linga centru..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  Situat la 200m de centrul nou al stațiunii Baile Herculane (zona U.G.S.R), pe partea dreaptă a sensului de mers în amonte, vila Floare de Colt este un popas primitor ce oferă liniște și relaxare..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
  Băile Herculane este una dintre cele mai vechi stațiuni din lume, fiind atestată și recunoscută pentru beneficiile sale încă de pe vremea Imperiului Roman. În spiritul acestei tradiții ne dor..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  Pensiunea este clasificata la categoria de 3 stele si pune la dispozitia dumneavoastra 7 camere, toate dotate conform standardelor Uniunii Europene. Pensiunea RouaDeMunte,are in partea din fata o ter..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
 
  Pensiunea ARGUS este situata in zona centrala, linistita, a statiunii Baile Herculane. Va oferim cazare in camere spatioase de 2 si 3 locuri, cu grup sanitar propriu. Pentru grupuri si pentru turismul..
11  Camere | Capacitate maxima cazare 21 persoane
 
  Ati hotarat sa va petreceti concediul sau sfarsitul de saptamana intr-un cadru relaxant si pitoresc la poalele masivului Domogled? Ati ales locul perfect! Situata in statiunea Baile Herculane intr-un ..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
  1    2    »
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.