Pensiunea El Plazza Baile Herculane

El Plazza Cafe & Bistro este situată la 700 metri de centrul nou al orașului. Pentru a completa atmosfera, vă punem la dispoziție parfumul celor mai bune mâncăruri tradiționale și tot odată și internaționale.

Din 2013 vom pune la dispoziția Dumneavoastră un centru spa & wellness care vă va întâmpina cu servicii de înaltă calitate la nivel internațional.

Pensiunea are un regim de funcţionare cu circuit închis, astfel încat discreţia şi intimitatea sunt la ele acasa. Prevăzută cu toate utilitatile necesare unui concediu reuşit, unitatea vă oferă mijloace potrivite de petrecere a timpului liber într-un ambient plăcut, indiferent de vârstă sau preferinţe.

Fie că vă aflaţi pe marginea piscinei noastre sau vă bucuraţi de o partidă de tenis, fie că alegeţi să petreceţi câteva ore pe terasa noastră sau doriţi să încercaţi sauna, tot confortul dumneavoastră se află la un pas depărtare.

Nu este nevoie să veniţi neînsoţiţi, cei mici au locuri de joaca special amenajate pentru ei, în timp ce pot fi îndeaproape supravegheaţi de dumneavoastră. Vă invităm în locul ideal de a petrece vacanţele alături de întreaga familie!

Serviciile oferite cuprind inclusiv cure de tratament şi recuperare, iar pentru acestea vă stau la dispoziţie cabinetul medical al pensiunii şi întreaga pricepere a specialiştilor noştri.

Facilitati cazare Pensiunea El Plazza

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Piscina
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Obiective turistice Herculane Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din lume, a carei vechime este atestata din 153 e.n., numele acesteia fiind dat dupa descoperirea a sase statuete dedicate zeului Hercules. In perioada civilizati..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.