Cazare Mangalia

 
  Pe parcursul sezonului estival, inchiriez la cheie apartament cu 2 camere in Mangalia, cu vedere la mare, complet mobilat si utilat. WI-2FI, aer conditionat in ambele camere, priveliste deosebita de la balcon ( vezi poza ). 50 m de malul marii (po..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 5 persoane
 
  PRETURI*: 10 mai - 6 iun: 250 lei 7 iun - 25 iun: 300 lei 26 iun - 23 iul: 350 lei 24 iul - 15 aug: 400 lei 16 aug - 29 aug: 350 lei 30 aug - 5 sept: 300 lei 6 sept - 19 sept: 250 lei incepand cu 20 sept: 200 lei *Preturile variaza ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Inchiriez apartament 2 camere la curte la parter la mare in Mangalia pt sezon estival 2018. Relatii la telefon 0765493125. Pat matrimonial, canapea extensibila 3 locuri, baie proprie, dus, wifi, tv, dressing, bucatarie pt mancaruri simple, frigider c..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Apartament cu 2 camere,dormitor cu pat matrimonial, sufragerie cu canapea extensibila,mobilier nou, bucatarie utilata, AC, apa calda non stop, la 5 minute distanta de plaja Mangalia si de celelalte facilitati, internet wi-fi, ideal pentru o familie. ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Vila complet mobilata, spre inchiriere pe termen lung sau scurt, la cheie. 2 nivele (posibilitate inchiriere si acces pe fiecare nivel, gratie unei scari exterioare), 3 camere + 1 baie + 1 bucatarie / nivel. TV, wireless, aer conditionat, araga..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Garsoniere si apartamente elegante si confortabile pentru un concediu placut la mare. Situat la 150 metri de complexul termal "Paradiso" si plaja cu acelasi nume. ..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
   Oferim spre inchiriere camere la casa particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia. Locatia se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de circa 900 de metri fata de plaja Lagu..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
  Apartamentul este situat in Mangalia, intr-o zona linistita si aproape de plaja. Are 3 camere spatioase dotate cu tv fiecare.Bucataria este utilata si poate fi folosita. Apartamentul este ideal pentru doua familii. Va asteptam!..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  casa ondy este situata la 5 min de plaja ,are 5 camere fiecare cu baie proprie si 2 foisoare ..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
   Oferim spre inchiriere camere la pensiune particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia. Cele 2 imobile se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de 700 - 800 de metri fata d..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  Ofer spre inchiriere apartament, sezon estival, zona 0 a Mangaliei, aproape de sensul giratoriu si de plaja Paradiso, la 10 minute de mers pe jos. Apartamentul este spatios, are 2 camere mar..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Vila Sibel situata in mun. Mangalia zona centrala(langa Posta) la 5 minute de mers pe jos de plaja.Camerele sunt spatioase si curate,dotate cu pat matrimonial.tv.led+cablu.Acces la bucatarie utilata complet.terasa cu gratar,parcarea in fata casei.Pre..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.