Cazare Mangalia 2019

  1    2    »
 
  Inchiriez apartament 3 cam confort 1, et 4/4 in Mangalia, zona Saturn, la numai 2 min de plaja Diana. Apartamentul este complet utilat, tv in fiecare camera, apa calda non-stop, calculator +internet. ..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 7 persoane
 
  Pe parcursul sezonului estival, inchiriez la cheie apartament cu 2 camere in Mangalia, cu vedere la mare, complet mobilat si utilat. WI-FI, aer conditionat in ambele camere, priveliste deosebita de ..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 5 persoane
 
  Litoral 2019! Apartament cu 3 camere conf.1, 2 bai,parter,dotat si utilat complet situat in Mangalia,langa plajele Diana si Paradiso,f.aproape de statiunea ..
3  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Apartament decomandat , nou, la doar 5-7 minute de mers pe jos pana la plaja.Dotat cu aer conditionat, masina de spalat, frigider,cuptor electric, cuptor cu microunde, vesela, expresor de cafea,wifi ...
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Inchiriez apartament 2 camere la curte la parter la mare in Mangalia pt sezon estival 2018. Relatii la telefon 0765493125. Pat matrimonial, canapea extensibila 3 locuri, baie proprie, dus, wifi, tv, d..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Apartament cu 2 camere,dormitor cu pat matrimonial, sufragerie cu canapea extensibila,mobilier nou, bucatarie utilata, AC, apa calda non stop, la 5 minute distanta de plaja Mangalia si de celelalte fa..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 4 persoane
 
  Apartamentul este situat in portul turistic din orasul Mangalia la 600 metri de plaja (7 minute mers pe jos). Are doua camere (TV, ventilator, pat dublu), baie (apa calda non -stop), bucatarie (ara..
2  Camere | Capacitate maxima cazare 6 persoane
 
  Vila complet mobilata, spre inchiriere pe termen lung sau scurt, la cheie. 2 nivele (posibilitate inchiriere si acces pe fiecare nivel, gratie unei scari exterioare), 3 camere + 1 baie + 1 bucatari..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Garsoniere si apartamente elegante si confortabile pentru un concediu placut la mare. Situat la 150 metri de complexul termal "Paradiso" si plaja cu acelasi nume. ..
6  Camere | Capacitate maxima cazare 24 persoane
 
  Oferim spre inchiriere camere la pensiune particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia. Locatia se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
  1    2    »
Partener Booking.com Booking.com
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.