Pensiunea Gaby Mangalia

Oferim spre inchiriere camere la casa particulara, celor interesati sa isi petreaca vacanta pe tarmurile Marii Negre, in Mangalia.

Locatia se afla intr-un cartier linistit de case si vile, la o distanta de circa 900 de metri fata de plaja Laguna, distanta se parcurge in 12 - 14 minute de mers pe jos.

Avem curte spatioasa, gradina plina de verdeata, gazon, pomi si flori, cu foisoare din lemn masiv, gratar la dispozitia turistilor, bucatarie

de vara (rustica, din lemn masiv) dotata cu aragaz, cuptor microunde, vesela.

-Tarife 15 mai - 30 iunie = intre 60 si 110 lei/camera/zi.

-Tarife 01 iulie - 25 iulie = intre 80 si 120 lei/camera/zi.

-Tarife 26 iulie - 31 august = intre 90 si 150 lei/camera/zi.

-Tarife 01 septembrie - 30 septembrie = intre 70 si 110 lei/camera/zi.

Tarifele variaza intre valorile minime si cele maxime, in functie de tipul camerei, durata cazarii, de numarul de persoane cazate per camera.

Avem atat camere cu bai individuale, cat si camere cu bai comune (mai exact cate 2 ori cate 3 camere la o baie), apa calda non-stop, acces

non-stop la bucataria stil rustic pomenita anterior. Toate camerele sunt dotate cu frigidere si tv cu cablu proprii, internetul este wireless.

Atractiile turistice principale ale zonei : Portul Turistic Mangalia, plaja Laguna, ruinele cetatii antice grecesti Callatis, Moscheea Esmahan

Sultan, Muzeul de Arheologie Callatis, Herghelia Mangalia, statiunile turistice din imediata apropiere (Saturn, Venus, Jupiter, Neptun,

Olimp), plajele, falezele de pe tarmul marii.

Facilitati cazare Pensiunea Gaby

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Terasa
✅ Tv
Obiective turistice in zona
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.