Cazare Murighiol

 
   Pensiunea "Cristiana" este situata in Delta Dunarii, pe malul Lacului Murighiol. Pozitionarea in inima Deltei Dunarii, face din Pensiunea Cristiana un loc ideal pentru a petrece clipe de relaxare, pentru organizarea de excursii cu barca sau salupa ..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 25 persoane
 
  Complexul Delta Paradis este o oaza de liniste inconjurata de ape. Conditiile de cazare moderne ,confortul pe care il ofera face ca relaxarea sa fie deplina, departe de agitatia orasului. Situat pe canalul Dunavat, in incinta Dunavat 1, complexul ..
13  Camere | Capacitate maxima cazare 32 persoane
 
  Situata intr-o zona mirifica, incojurata de spatiu verde, Pensiunea CASTALIA va asigura clipe de neuitat pe malul lacului Razim, acces rapid la canalalele si lacurile Deltei ( Lipoveni, Dunavat, Mustaca, Dranov, Holbina, Canalul Sfantu Gheorghe, Mare..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
   BINE ATI VENIT LA PENSIUNEA BIANCA*** Motto-ul nostru este: ”VENITI TURISTI, PLECATI PRIETENI!” Pentru turistii dornici de admiratie, relaxare, exploatarea zonelor putin populate si pentru mancarurile traditionale specifice Deltei Dunari..
20  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.