Cazare Brezoi

 
  Pensiunea Terra Nova este un loc ideal pentru vacanţe şi sejururi, întinsă pe o suprafaţă de 3400 mp, care se compune din pensiunea propriu-zisă, un foişor închis, teren de joacă pentru copii, mini teren pentru fotbal (volei, tenis), parcar..
10  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Ma numesc Lala si am aproape 4 ani! Recent construit Lala Ville este coltisorul meu de Rai pe care tati, mami si buni Visca l-au aranjat ca eu sa ma simt cel mai bine! Departe de aglomeratie si trafic ca sa ma pot juca in voie, in mijlocul ..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 8 persoane
 
  Situat la 10 km de Brezoi, pe malul stang al Lotrului, Complexul Turistic Valahia este o mare tentatie pentru cei ce doresc sa se rupa din cotidian, pentru cei ce iubesc puritatea naturii si ineditul. Sosit in aceasta locatie, situata la poalele munt..
32  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
 
  Hotel Class****+ este situat pe Valea Oltului, in localitatea Brezoi - judetul Valcea pe Drumul National 7 ce leaga orasul Ramnicu Valcea de Sibiu si de statiunea Voineasa. Avem placerea de a oferi clientilor nostri servicii de cazare clasificate la..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 33 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.