Pensiunea Terra Nova Brezoi

Pensiunea Terra Nova este un loc ideal pentru vacanţe şi sejururi, întinsă pe o suprafaţă de 3400 mp, care se compune din pensiunea propriu-zisă, un foişor închis, teren de joacă pentru copii, mini teren pentru fotbal (volei, tenis), parcare proprie.

Pensiunea propriu-zisă oferă cazare într-o construcţie nouă, cu o arhitectură deosebită care îmbină caracteristicile zonei (lemn şi piatră) cu modernul (sticlă şi tapet). Clădirea este dezvoltată pe două nivele, astfel:

la parter se află recepţia, un salon de primire si relaxare cu şemineu, un bar de zi şi restaurantul cu o capacitate de 40 de locuri, unde la solicitare se pot organiza mese festive, spaţiu de dans (pentru oaspeţii pensiunii) precum şi o terasă de vară. De asemenea, la parter este un loc de joacă pentru copii (dotat cu televizor, DVD).

la etaj camere cu grupuri sanitare şi balcoane individuale.

Pensiunea dispune de următoarele utilităţi: apă rece si caldă (curentă); curent electric; cablu TV şi internet (wireless); încălzire (centrală termică cu lemne); personal calificat pentru deservire şi menaj.

Facilitati cazare Pensiunea Terra Nova

✅ Frigider
✅ Gratar/Barbeque
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Minibar
✅ Masaj
✅ Restaurant
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Sala de conferinte
✅ Teren sport
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.