Cazare Sighisoara

 
  Parte componentă a Cetăţii Medievale Sighişoara, pensiunea turistică „ Casa Georgius Krauss”, se integrează în mod armonios în reperele istorice ale sitului, biserica catolică din vecinătate, Piaţa Centrală, Primăria Sighişoara şi ..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 20 persoane
 
  Situat in legendara Sighisoara, Hotelul Transilvania, o locatie noua,va asigura petrecerea unor clipe minunate intr-un cadru intim si placut. Pe langa camerele frumoase si restaurantul placut , va asiguram o gama variata de servicii necesare si utile..
14  Camere | Capacitate maxima cazare 30 persoane
 
  Dupa ce frumoasa cetate medievala a Sighisoarei v-a dezvaluit din tainele sale , o puteti admira dintr-o alta perspectiva , de pe dealul garii , unde se afla pensiunea Bella Vista.Aici veti gasi confort , liniste , ambianta deosebit de placuta intr-u..
12  Camere | Capacitate maxima cazare 26 persoane
 
  The hotel is located 2 minutes walk from the castle rooms offer a dream view to the city of Sighisoara only inhabited fortress in Europe..
17  Camere | Capacitate maxima cazare 40 persoane
 
   Hotel Restaurant Claudiu este o unitate nou deschisa la data de 19.10.2002. Hotelul a fost modernizat dintr-un imobil datand din anul 1638, aflandu-se amplasat in centrul Sighisoarei, facand parte din Braul Cetatii. Hotelul a fost construit si..
16  Camere | Capacitate maxima cazare 32 persoane
 
  Situata intr-un cadru perfect natural, in mijlocul naturii,pensiunea STEJARUL ofera o panorama spectaculoasa asupra Sighisoarei dar si a Cetatii Medievale, singura cetate locuita din Europa. Este locul ideal pentru a va bucura de vacanta, pentru a..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 21 persoane
 
  Marete turnuri impart intre ele povesti de cand vremea si misterioase stradute iti poarta pasii printre case cochete. Aici, in inima cetatii, se inalta cladirea hotelului Sighisoara. Cele 3 stele ofera oaspetilor cate ceva din parfumul mistic mediev..
32  Camere | Capacitate maxima cazare 64 persoane
 
  Hotel Cavaler te invita sa descoperi o destinatie de legenda: Sighisoara. Pe locul de unde in vremuri apuse un brav cavaler medieval admira frumoasa cetatuie astazi se inalta falnic Hotel Cavaler. In trecerea ta prin aceste meleaguri, gazduit f..
74  Camere | Capacitate maxima cazare 153 persoane
 
  Va invitam cu deosebita placere sa va cazati in pensiunea noastra situata la poalele cetatii din Sighisoara. Pensiunea noastra va ofera 7 camere de cazare intro ambianta deosebita, fiecare camera este personalizata, cu bai propri, tv prin cablu, int..
7  Camere | Capacitate maxima cazare 12 persoane
 
  Hotelul dispune de 34 de camere, atat apartamente spatioase (5), cat si camere double (24) si single (5). Toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon. Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul sunt inscrise pe lista monumentelor istorice afl..
34  Camere | Capacitate maxima cazare 80 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.