Pensiunea Casa Georgius Krauss Sighisoara

Parte componentă a Cetăţii Medievale Sighişoara, pensiunea turistică „ Casa Georgius Krauss”, se integrează în mod armonios în reperele istorice ale sitului, biserica catolică din vecinătate, Piaţa Centrală, Primăria Sighişoara şi Turnu cu Ceas, principalele obiective cultural turistice de interes deosebit.
Datând din anul 1600, clădirea este monument istoric, clasificat cu valoare de patrimoniu NS-II-m-A-1540, şi cuprins în lista UNESCO, recunoaşterea acestuia fiind celebrată şi cu ocazia săptămâni germane din anul 2007 „400 de ani Georgius Krauss”, materializată printr-o placă comerativă amplasată pe edificiu.
Pensiunea se încadrează în categoria boutique-hotelurilor, cele 9 camere de cazare, restaurantul cu 45 de locuri, bar de 25 de locuri, sală de întruniri şi terase, excelând prin designul deosebit , detali şi serviciu de tip small -luxury (modernizare, diversificare şi specializare).
Personalitatea pensiunii este susţinută şi de cele 9 camere ce oferă o capacitate de cazare de 20 de locuri, fiecare spaţiu de cazare fiind unic, din punct de vedere al ambientului rezultat din mobilier, volumetrie şi designul acestora.

Facilitati cazare Pensiunea Casa Georgius Krauss

Aer conditionat
Acceptam animale
Beauty center
Facilitati persoane handicap
Frigider
Ferma proprie
Gratar/Barbeque
Internet
Jacuzzi
Loc de joaca
Minibar
Masaj
Piscina
Restaurant
Parcare
Plata cu cardul
Seif
Sala de conferinte
Sala fitness
Teren sport
Terasa
Transport auto
Tv
Uscator par
Abonați-vă la Oferte
X
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.