Cazare Horezu

 
  Pensiunea "Dana", situata in Horezu, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, un concediu sau weekend - ul, intr-un cadru pitoresc, departe de agitatia oraselor, de stres si poluare. Pensiunea este membra Antrec si este clasificata de Minist..
9  Camere | Capacitate maxima cazare 19 persoane
 
   Amplasata intr-un loc pitoresc, pe malul raului Ursani , la poalele muntilor Capatanei, in depresiunea Horezu , pensiunea Ioana Horezu, ofera intimitatea unui spatiu inconjurat de multa verdeata si culoare. ? Spatiul detasat de oras intins si genero..
4  Camere | Capacitate maxima cazare 11 persoane
 
  Pensiunea Criveanu Horezu..
5  Camere | Capacitate maxima cazare 10 persoane
 
  Reclasificat din Pensiunea Alex în Hotel *** Alex situat pe DN67, Ramnicu Valcea-Targu Jiu, in orasul Horezu, denumit ,,capitala ceramicii romanesti”, va ofera conditii excelente de a petrece vacanta, sarbatorile, concediul sau sfarsitul de sapt..
23  Camere | Capacitate maxima cazare 50 persoane
 
  Pensiunea Daniela*** Horezu- 1 Mai, Pasti 2013, Horezu,str.Olari, nr.76 Jud.Valcea Tel.0743152094 Petrecerea unei vacante de vis in Judetul Valcea, la Pensiunea Daniela camerele dispun de tv,incalzire centrala, baie proprie facilitati si serv..
8  Camere | Capacitate maxima cazare 16 persoane
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.