Hotel Casa Wagner Sighisoara

Hotelul dispune de 34 de camere, atat apartamente spatioase (5), cat si camere double (24) si single (5). Toate camerele sunt dotate cu baie, TV si telefon. Cele 2 cladiri care gazduiesc acum complexul sunt inscrise pe lista monumentelor istorice aflate in patrimoniul mondial. Fiecare colt al casei a fost scos la lumina fiind decorat cu minutiozitate, incaperile casei fiind mobilate cu mobilier antic sasesc, vechi de peste 100 de ani. Restaurantul cu bolti gotice de la parter poate gazdui 80 de persoane si ofera o gama variata de preparate culinare traditionale si internationale. Terasa interioara (cap. 80 locuri) este locul ideal pentru a petrece momente de relaxare. In Crama Casei (cap. 80 locuri) va puteti bucura de o colectie aleasa de vinuri si bauturi.

Sala de conferinta are o capacitate de 80-100 de locuri (sistem de traducere simultana, video-proiector, ecran, flip-chart, TV si DVD).

Casa Wagner asigura servicii complete in urmatoarele domenii: nunti, banchete, receptii, seri tematice, degustari de vinuri, mese festive.

Va asteptam sa ne fiti oaspeti la Casa Wagner in Sighisoara!

Facilitati cazare Hotel Casa Wagner

✅ Acceptam animale
✅ Internet Wifi
✅ Minibar
✅ Restaurant
✅ Plata cu cardul
✅ Seif
✅ Sala de conferinte
✅ Terasa
✅ Transport auto
✅ Tv
✅ Uscator par
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.