Apartament regim hotelier ANDREEA Mangalia

Ofer spre inchiriere apartament, sezon estival, zona 0 a Mangaliei, aproape de sensul giratoriu si de plaja Paradiso, la 10 minute de mers pe jos. Apartamentul este spatios, are 2 camere mari plus living cu bucatarie, baie, amenajate modern. Perfect pentru a avea o vacanta linistita in familie. Ideal pentru familii cu copii, sau grupuri de 2 familii.

CHEC IN ORA 11.00

CHEC OUT ORA 9.00

1 MAI - 15 IUNIE 130 RON/NOAPTE/APARTAMENT

15 IUNIE - 13 IULIE 160 RON/ NOAPTE/APARTAMENT

13 IULIE - 24 AUGUST 200 RON/ NOAPTE/ APARTAMENT

24 AUGUST - 31 AUGUST 160RON/ NOAPTE/ APARTAMENT

31 AUGUST - SEPTEMBRIE 130RON/NOAPTE/APARTAMENT

Confort sporit, apa calda non stop, frigider+congelator, masina spalat, bucatarie utilata complet, camere cu tv+cablu, internet, balcon cu vedere spre mare, etc. Apartamentul este racoros,avand un spatiu de joaca pentru copii in apropiere, o parcare iluminata mare in fata blocului, LIDL-ul aproape,etc.

CHEC IN ORA 11.00

CHEC OUT ORA 9.00

Facilitati cazare Apartament regim hotelier ANDREEA

✅ Acceptam animale
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Loc de joaca
✅ Parcare
✅ Plata cu cardul
✅ Tv
✅ Uscator par
Obiective turistice in zona
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.