Apartament regim hotelier Cristina Mangalia

Apartament cu 2 camere,dormitor cu pat matrimonial, sufragerie cu canapea extensibila,mobilier nou, bucatarie utilata, AC, apa calda non stop, la 5 minute distanta de plaja Mangalia si de celelalte facilitati, internet wi-fi, ideal pentru o familie. Cazarea se poate face in cursul dimineatii, iar plecarea poate avea loc in jurul orei 16, astfel se castiga inca o zi de plaja.Apartamentul este pozitionat sud-vest. Balconul este dotat cu sarme pentru rufe, la fel si in exteriorul ferestrelor. Bucataria are vesela si tacamuri. Pretul se stabileste in functie de perioada.

Facilitati cazare Apartament regim hotelier Cristina

✅ Aer conditionat
✅ Frigider
✅ Internet Wifi
✅ Parcare
Obiective turistice in zona
 
  AQUA MAGIC MAMAIA Parcul acvatic Aqua Magic este amenajat la intrarea sudica in statiunea Mamaia, aproape de statia de Telegondola. Accesul in parcul acvatic se face din zona parcarii aflate intre hotelurile Perla si Aurora. Aqua Magic are o suprafata impres..
 
  Statiunea Eforie Nord este situata la 14 km sud de Constanta, intre Lacul Techirghiol si Marea Neagra fiind o destinatie placuta atat pentru relaxare cat si pentru tratament. Aici este locul unde puteti face tratamente cu: apa sarata, namol din lacul Techirgh..
Abonați-vă la Oferte
Accept
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor.
Afla detalii aici.